מה היא אופי העבודה שם? לאיזו עובדתה תיחשף

  • התמחות במשרד התקשורת בירושלים
    ליאור | 15/05/2009 20:16

    שלום רב ברצוני להתייעץ עימכם האם כדאי לגשת לראיון במשרד התקשורת בירושלים זומנתי לראיון .האם זה לא יפריע לי אחכ להיות עו"ד בשוק הפרטי ? אודה אם תתנו את דעתכם בעניין שבת שלום ליאור

    • מה היא אופי העבודה שם? לאיזו עובדתה תיחשף
      פיני | 16/05/2009 17:55

      כלומר מה תעשה שם אני אישית לא ידעתי שיש שם מתמחים, חשבתי שפרקליטות אזרחי מייצג בתחום הזה או שהם מוצאים החוצה את הדברים הגדולים (נעזרים בעו"ד חיצוניים) תבדוק טוב מה בדיוק עושים שם המתמחים! דבר נוסף, האם אתה מאזור ירושלים- לדעתי אם אתה מהמרכז אז ממש לא שווה את הנסיעה הזו, בטח שאם לא מדובר בהתמחות בעליון/מחוזי שנחשבת מאוד. ומה האלטרנטיבות שלך? אולי תסגור ותמשיך לחפש ואם לא תמצא כלום יהיה לך לפחות את זה

      • תגובה
        ליאור | 16/05/2009 22:45

        אני גר במרכז ואכן זה מצריך נסיעה ארוכה כל בוקר . לא שאלתי למה אני נחשף שם משום שטרם הלכתי לראיון אני מאוד מתלבט אם ללכת .המצב כרגע שאף אחד לא זימן אותי חוץ מהם ומהלשכה של הכנסת אמרו שיצרו קשר בהמשך. אני מאוד מתלבט כיוון שנניח ואעשה שם התמחות האם זה לא יפריע לי בשוק הפרטי .אני רוצה ללכת לכיוון נדל"ן / מעמד אישי .נאמר לי שזו משרה יוקרתית שהרבה רוצים להגיע אליה .יש לציין שפנו אליי בגלל הרזומה שלי בתחום התקשורת . מה דעתך ?