בקשר לשאלתך

  • התייעצות לגבי לימודי משפטים
    boaz | 13/05/2009 14:54

    אודה לעזרתכם מעוניין לעשות הסבה מקצועית למשפטים מחפש מסלול לאקדמאים שיאפשר עבודה+אשה+ילדים יש המכירים את המסלול במכללת צפת? המרכז האקדמי כרמל? אשמח לקבל תגובות *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות לימודי משפטים

    • בקשר לשאלתך
      עינת | 13/05/2009 21:06

      יש מסלול כזה במכללה למנהל בראשל"צ , מסלול מיוחד לאקדמאים (אני לומדת במסלול כזה) וזה מיועד לאנשים בעלי תואר ראשון לפחות.

    • תודה.אני מחפש משהו בצפון
      boaz | 13/05/2009 22:33

      לא הייתי רוצה להתרחק מהאזור הצפוני שמעת על המרכז האקדמי כרמל?

    • תגובה
      אחת | 14/05/2009 13:56

      לשני המקומות אין עדיין בוגרים כי הם חדשים, אז נראה לי שיהיה קשה לסטודנט שנה א' שרק התחיל את לימודיו לחוות דעה.. בכל מקרה, למיטה ידיעתי לכרמל בכלל אין אישור מל"ג עדיין... הכי קרוב לצפון זה נתניה, אבל אני לא יודעת לתת חו"ד עליהם.. בהצלחה בכל מקרה