ברור!!

  • שאלה חשובה...
    בדרך... | 13/05/2009 01:03

    שאלה לחברי הפורום היקרים מנסיונכם ודעתכם... האם כדאי להתחיל לעבוד במשרד עו"ד בשנה ב ללמודים? מדובר בטרום התמחות / משרת סטודנט...לא חשובה ההגדרה... משרד קטן ונחמד בסה"כ. מה דעתכם והאם זה נתפס בעין יפה בהמשך הדרך..? תודה מראש לתשובותיכם.!

    • ברור!!
      יעלי | 13/05/2009 12:55

      מאוד מומלץ!!! ברגע שתיכנס למשרד תוכל ללמוד הרבה ולהתפתח...אין ספק שיסתכלו על זה בעין טובה, מה גם שבהתמחות לא תראה פעם ראשונה בחייך כתב טענות וזה פלוס רציני, אתה מגיע כבר חצי עו"ד להתמחות! אני ממש בעד ללכת על זה..אני אישית עושה זאת. (כל עוד זה לא עולה על הלימודים)

      • המשך...יעלי
        בדרך | 14/05/2009 00:14

        יעלי תודה רבה על התשובה!!! פשוט חשבתי לדחות את זה לשנה ג' זה הכל... אני מבין מימך שזה יהיה אפקטיבי... שוב תודה והמשך יום טוב. (אם יש עוד תשובות אשמח.)

        • טרום התמחות
          שנה ג' | 14/05/2009 13:54

          טרום התמחות יכולה להיות התנסות טובה ומלמדת, וכמובן שזה נראה טוב בקורות החיים. אולם, קח בחשבון שאין הגדרה ספציפית לטרום, וברוב המקומות מדובר בעבודה של פקידה, בשכר מינימום, ומקדם שחיקה גבוה. אני לא יודעת אם אתה מתעתד לעשות טרום באותו משרד בו תעשה התמחות, אבל כך או כך, אם תתחיל בשנה ב' תגיע להתמחות מנוסה אך שחוק לעייפה. לא הייתי ממליצה לעשות טרום של שנתיים במקום בו תעשה את ההתמחות. יש לך את כל החיים לעשות את זה! מצד שני, טרום במשרד שאינך הולך להתמחות בו לא יכול להזיק - מקסימום תמיד אפשר לעזוב, ואין חכם כבעל ניסיון... זה כמובן גם עוזר להכיר ולדעת קצת לגבי הפרקטיקה. בהצלחה.

    • זה נתפס בעין יפה מאוד
      אקרמן לילך, עו"ד | 15/05/2009 08:42

      ויעזור לך בעתיד בייחוד אם מדובר באמת בעבודה משפטית ולא סתם עבודה פקידותית. קחי בחשבון לא לעבוד קשה מדי ולעשות הפסקה קצרצרה לפני ההתמחות כי גם ככה היא מתישה.