יש ירידבה בגיוסים של כולם- מתמחים ועו"ד

  • סטייל חדש בשוק הבשר
    יהודה | 23/04/2009 22:41

    האם נראה שהשוק מוצף בפניות עבודה לטרום מתמחים או מתמחים,זאת לצורך עבודה משפטית של כתיבת והגשה של כתבי טענות במקום עורכי דין מן המניין ובמקום לשלם כספים רבים לעורך הדין.

    • יש ירידבה בגיוסים של כולם- מתמחים ועו"ד
      גיל | 25/04/2009 20:55

      יעילות של מתמחה לעומת עו"ד היא עצומה אף משרד לא מעסיק מתמחה במקום עו"ד אחרת אני מרחם על הלקוחות של אותו משרד יש צורך לפקח על כל פעילות של מתמחה ובטח טרום מתמחה ועו"ד וותיק ממש אין לו את הסבלנות לכך לכן עדיף לו לשלם עוד 1000 ש"ח בחודש ולהעסיק עו"ד צעיר אני ממש לא חושב כמוך, לדעתי יש ירידה בביקושים בכל המשרות המשפטיות בגלל המיתון ניתן אומנם לראות עליה או לחלופין פחות ירידה בתחום האזרחי לעומת המסחרי