לדעתי לא מומלץ בכלל לבוא עם חולצה לבנה לראיון

  • מוזמנת לראיון אגף האפוטרופוס הכללי והכונס הרשמי
    הילה | 21/04/2009 16:48

    שלום, קיבלתי זימון לראיון באגף האפוטרופסות הכללי והכונס הרשמי. מישהו שעבר את הראיון יכול לספר לי האם עליי להתכונן במשהו? ואיך להתלבש? האם חולצה לבנה מכופתרת וחצאית מותן שחורה זה יותר מידי? זה זימון ראשון ואשמח לקבל טיפים...תודה רבה!

    • לדעתי לא מומלץ בכלל לבוא עם חולצה לבנה לראיון
      מפגכר | 22/04/2009 00:35

      כיוון שזה ניראה כאילו אתה "תופס" מעצמך עו"ד. מומלץ להגיע עם חולצה מכופתרת אלגנטית בכל צבע אחר מלבד לבן.

      • דוקא נשמע לי בסדר
        אורחת | 22/04/2009 00:40

        אם היית אומרת מכנס שחור וחולצה לבנה הייתי אומרת ל-א-א-א!! אבל חצאית וחולצה זה בסדר כל עוד לא תראי כמו פינגווין זה נחמד. אפשר לחשוב שאנשים לא הולכים ביום יום עם חולצות לבנות

    • בראיון הראשון שלי לבשתי..
      פפפ | 22/04/2009 10:19

      בראיון הראשון שלי לבשתי חולצה לבנה עם פסים דקים והמזכירות באותו משרד צחקו עליי (כן כן, חצופות רצח!!!) בכל מקרה-לדעתי עדיף לא לבוא עם חולצה לבנה חלקה כי במשרדים מסתלבטים על זה. כל צבע אחר (לא צבע צועק לשמיים כמו אדום) מתאים לדעתי (גם לבן לא חלק זה סבבה לדעתי, למרות שעליי הסתלבטו בראיון הראשון). בהצלחה בכל מקרה ושהלבוש לא יטריד אותך יותר מידיי. כל עוד את באה עם חולצה מחוייטת ומכנס/חצאית מכובדים זה בסדר גמור! בהצלחה!

    • האמת..
      רבקי | 22/04/2009 10:22

      חצאית מותן זה יותר מידיי לדעתי. חולצה: לא לבן, כי כמו שאמרו פה קודמיי-במשרדים יש נטיה לצחוק על מתראיינים שמגיעים ככה.. בהצלחה

      • חוצפנים! מי הם שיצחקו עלינו
        אורחת | 22/04/2009 12:36

        כצעירה, כל הארון שלי מלא אך ורק בג'ינסים, טי שרטים, שמלות וחצאיות קצרות, כפכפים, עקבי סטילס ובתקופה שהייתי הולכת לראיונות הלכתי במיוחד לקניון לקנות בגדים ואף נעליים שבחיים שלי לא הייתי לובשת "התענוג" עלה לי לא מעט כסף. אין לי בכלל ספק שאם הייתה לי בארון הופעה של חצאית מותן וחלצה לבנה, או סתם חולצה לבנה מכופתרת הייתי לובשת אותה בלי לחשוב פעמיים (עם סייג אחד: כמובן שלא עם מכנס שחור זה גם לא יפה) ולא הולכת לקנות חולצה מכופתרת שחורה בהון תועפות שאני בחיים שלי לא ילבש. המראיינים צריכים לקחת בחשבון שכשאנחנו מתראיינים אנחנו בני 22-23 שבאמת עושים מאמצים כדי להגיע לראיון "בתחפושת" שהם רוצים לראות. אז שהם יצחקו עלינו?זה מה שיש לנו ולא לכל אחד יש אפשרות כלכלית לקנות בגדים לראיונות האלה. המזכירות שצחקו עליך הן חוצפניות ומפגרות והייתי עונה להן.

        • לאורחת
          הילה | 22/04/2009 14:03

          האמת שאני בדיוק כמוך אבל בנוסף אליך אני מאוד אוהבת מחויט..יש לי המון בלייזרים וחצאיות מותן (אמריקן אפרל את בטח מכירה..) ופשוט בחיים לא הלכתי לראיון זו הפעם הראשונה ואני ממש לא רוצה להיראות יותר מידי.. חשבתי גם על גי'נס כהה גיזרה גבוהה צמוד עם חולצה שחורה עם קצת תחרה ואיזה נעל עקב.. אין לי בעיה ללבוש חולצה לבנה (אני חולת לבן) ויש לי בשפע. אבל אם למשל לא אלך על מכופתר זה כאילו כבר לצד השני? הכוונה "מזלזל"? אני בת 20 סך הכל.. (וכן שירתתי..) אבל פתאום לא יודעת מה ללבוש.. אז בגלל זה אני מתייעצת.. אם לבן שחור מסתלבטים על זה אז ארד מזה..הבנתי שגם גופיות לא בא בחשבון.. חח צריך להוציא ספר כללים..

    • פחות להתרכז בלבוש ויותר באופי הראיון
      assaf1976 | 28/04/2009 16:27

      ממה שידוע לי, הם שואלים שאלות שקשורות לפעילות המשרד עצמו ולכן טוב תעשי אם תקדישי קצת זמן לקרוא את חוק האופוטרופוס הכללי וכמובן תעברי על אתר האינטרנט שלהם כדי לראות מה תחומי העיסוק של המשרד. לגבי לבוש, תמיד טוב להגיע עם בגדים פשוטים כי אז לא תהיה להם סיבה לבדוק האם הלבוש מתאים להשכלה ! כנסי עם חיוך, תהיי חביבה ובסוף אל תשכחי ללחוץ יד ולומר שתשמחי לעבוד שם בעתיד. שיהיה בהצלחה.