בגרות באזור 90 צריכה להספיק

  • דרישות קבלה
    סנופקין | 16/04/2009 20:24

    האם מישהו יכול לעזור לי ולספר מה דרישות הקבלה למכללות בארץ? באזור המרכז. תודה. האם יש צורך בפסיכומטרי?

    • בגרות באזור 90 צריכה להספיק
      מעיין | 16/04/2009 22:48

      פסיכומטרי אין דרישה אבל אם עשית יש מכללות שנותנים כאילו מלגה על זה או הנחה בשכר הלימוד

      • לא מדוייק
        הילה26 | 16/04/2009 23:32

        לפי מה שהבנתי, גם בבינתחומי וגם במכללה למנהל יש דרישה לפסיכומטרי. צריך להכנס לאתר של המכללה הרצויה ולברר שם...

        • לא צריך פסיכומטרי
          אורחת | 17/04/2009 13:32

          גם בבינתחומי ובמכללה למנהל ממוצע 100 לדעתי מספיק בלי פסיכומטרי בכלל. גם אם הבגרויות הן פחות ממאה וצריך להציג פסיכומטרי הציון הנדרש הוא נמוך. שאר המכללות צריך בגרות של 90 ואף פחות בלי פסיכומטרי.

          • אם יש לך בגרות גבוהה מאוד
            שי365 | 17/04/2009 14:21

            באזור ה-100+ את/ה תתקבל לכל מקום ד"ש למומין אמא אני חולה עליה

            • חייב פסיכומטרי!
              תומר | 18/04/2009 18:06

              הגעתי לפני שנה עם בגרות 100+, ללא פסיכומטרי ולא התקבלתי. עשיתי פסיכו', קיבלתי 689 והתקבלתי. הדרישה לפסיכו' 650 חובה!

              • אורחת
                תומר זה מוזר | 19/04/2009 00:55

                לאן התקבלת? ממש לא צריך מעל 650 עם ממוצע מעל 100 אולי ראוי שכך יהיה אבל הדרישות נמוכות בהרבה. 650 דורשים רק ממי שיש לו ממוצע של 93 בערך... אם ציונים כאלה אני מקווה שהלכת לאוני' חבל על הכסף

                • לא. אני במכללה למנהל ואין מרוצה ממני.  לת
                  תומר | 20/04/2009 20:51

                  • לא בכל המכללות מוותרים על הפסיכומטרי
                    לי | 21/04/2009 14:56

                    לפחות במכללה למנהל הם לא מקבלים בלי פסיכומטרי...באתי עם בגרות גבוהה 101 ולא קיבלו אותי עד שהבאתי פסיכומטרי ...ומראש התריעו בפניי שאני צריכה מינימום 650...לשמחתי קיבלתי הרבה מעל והתקבלתי... לא מתחרטת. ואגב לאוניברסיטה לא הגשתי מועמדות...כי דרשו ממני פסיכומטרי של מעל 751 עם הבגרות שלי...(אולי הם אומרים את זה כדי להפחיד כי אני מכירה כאלה שהתקבלו עם פחות...אבל כל עקבה לטובה..

                    • עקבה או עכבה?
                      ידידיה | 23/04/2009 12:41

                      עקבה זו עיר בירדן עכבה זו מניעה, התמהמהות לתשומת ליבך

                  • מכללה
                    עוד אורח מרוצה | 24/04/2009 22:03

                    גם אני לומד שם ,וממש ממש מרוצה.ממליץ