אני התמחיתי בפרקליטות האזרחית ממליצה בחום

  • התמחות בפרקליטות אזרחית
    ב | 11/04/2009 23:36

    שאלה חשובה שכבר עלתה הרבה פעמים אבל אני יהיה קרציה וישאל שוב כי אני ישמח לקבל כמה שיותר דעות. האם כדאי להתמחות בפרקליטות אזרחית? ההתמחות נחשבת לטובה? האם זה נחשב למקום שמכובד או לא מכובד להתקבל אליו? האם השם שיצא למתמחים שם הוא שם של התלמידים הטובים או של אלה שלא התקבלו למשרדים? מחד מאוד חשוב לי כבת(ופמינסטיות בבקשה אל תקפצו עלי) להמשיך במגזר הציבורי כדי להגיע ב5 הביתה דבר שהבנתי שכמעט לא קיים במגזר הפרטי, ולפיכך על פניו אני לא רואה סיבה למה לא להתחיל כבר בפרקליטות שהיא די פסגה במגזר הציבורי. הבנתי שבפרקליטות אין תקנים להמשיך אבל ההתמחות עוזרת מאוד להמשיך במגזר הציבורי, האם זה נכון?? מצד שני אם אני לא ימצא עבודה בציבורי או לא יוכל להתקיים מהמשכורת, האם ההתמחות הזאת תסגור לי דלתות במגזר הפרטי? התקבלתי למשרד פרטי נחשב וגם לבטל לו זה לא הכי נעים לי ודי מרתיע אותי... מה דעתכם??

    • אני התמחיתי בפרקליטות האזרחית ממליצה בחום
      אקרמן לילך, עו"ד | 17/04/2009 18:34

      מעבר לעובדה שאתה צובר ניסיון בליטיגציה בביהמ"ש התיקים מאוד מעניינים ואתה מנהל תיקים באופן עצמאי, ואכן זה פותח דלתות רבות.