אוי, לא יודעת למה יצא לי ככה

  • רכישת מחשב נייד...
    בטי | 05/04/2009 13:05

    שלום רב,אני מעוניינת לרכוש מחשב. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי מה עדיף לסטודנטית צעירה ונחמדת -מחשב נייד מיני או מחשב נייד רגיל?תודה!

    • אוי, לא יודעת למה יצא לי ככה
      בטי | 05/04/2009 13:08

      רק רציתי לשאול איזה מחשב כדאי לסטודנטית למשפטים לקנותמחשב מיני או מחשב נייד רגיל?

      • תגובה
        ++++ | 06/04/2009 15:14

        שלום, מחשבי המיני הם מחשבים פחות חזקים מהמחשבים הניידים הרגילים. הכל תלוי לאיזה יישומים את צריכה.. אם את מאלו שמתקינה משחקים, הורדות מהאינטרנט וכדו' - המחשב המיני לא ממש יענה על צרכייך. אם את משתמשת רק ב- OFFICE ואינטרנט - יתאים מאוד. היתרון של המחשבי מיני הוא שהם נורא קלים (כ- 900 גר'). לי יש אחד כזה ואני ממש מבסוטה! נכנס לי לכל תיק, לא שוקל כמעט.. אין עליו! מלך! תשימי לב שגם במחשבי מיני יש כל מיני דגמים, ורובם לא חזקים בכלל ועם זיכרון מצחיק! ממליצה על ה- ASPIRE ONE של ACCER (לי יש כזה. 160 GB זיכרון. 900 גר', מעבד ATOM של אינטל. נחשב מהחזקים במחשבי מיני). בכל מקרה לפני שאת קונה דברי עם מישהו שמבין במחשבים, שלא תקני מחשב בלי זיכרון כמעט או שלא זז (ויש מלא דגמים כאלו של מיני). בהצלחה!

        • עוד דגם
          עכבר ספרייה | 08/04/2009 17:39

          דגם נוסף מאוד מצליח הוא MSI WIND, הוא פחות יפה מאשר המחשב שהגולשת שלפני הזכירה אולם יש לו 2 יתרונות עליו: זיכרון גדול יותר ובטרייה של 6 תאים.הזיכרון יאפשר לך לאמץ את המחשב מעט יותר, והבטרייה תכפיל את זמן השימוש שלך במחשב ללא חיבור לחשמל (למרות שברוב האולמות אין בעיה למצוא חיבור לחשמל).פרט לכך, אני מצטרף לכל מילה שאמרה הגולשת לפניי.