בשביל להיות עו"ד את חייבת לעשות תואר

  • התמחות ברשלנות רפואית.
    רוני | 31/03/2009 17:09

    שלום לכולם! הנני בוגרת לימודי תואר ראשון בביולוגיה מולקולרית ואני חושבת לעשות הסבה למשפטים.תחום העניין שלי הוא רשלנות רפואית. אשמח אם תוכלו לספק לי פרטים בנושא..האם יש לעשות תואר ראשון מחדש/לגשת ישר לתואר שני במשפטים/היכן נערכים הלימודים בתחום זה וההתמחות...מה תנאי הקבלה...ועוד... תודה! אנא השאירו הודעה במייל:ronia84@gmail.com *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות לימודי משפטים

    • בשביל להיות עו"ד את חייבת לעשות תואר
      דוד | 31/03/2009 23:42

      ראשון ואז לעשות התמחות כלומר על מנת להירשם בלשכת עורכי הדין כמתמחה עליך להיות בעלת תואר ראשון במשפטים כמובן יש מסלולים קצרים יותר לבעלי תארים קודמים והתואר יקח לך 3 שנים במקום 3.5 בהצלחה

      • אל תחשבי שאחרי התואר החיים יהיו לך
        מאיר | 01/04/2009 09:15

        קלים- השוק מוצף לחלוטין על כל משרה מתחרים משהו כמו 1000 פוטנציאלים אם כבר לעשות הסבה לא הייתי בוחר במשפטים גם עד שתסיימי יקח לך הרבה זמן כמו שזה שמעלי ציין את צריכה לעשות תואר ראשון ואז התמחות שלהזכירך השכר בהתמחות הוא מינימום תנאי קבלה זה משתנה ממקום למקום כמובן שבאוניברסיטאות ישנה דרישה לפסיכומטרי מאוד גבוה וגם בגרות גבוהה מצד שני במכללות בחלקן מסתפקים בתעודת זהות בלבד (בלי קשר לצבע - גם כתומה זה מספיק להם) כמובן לחלקם יש כאלה שיש להם כבר דרישה לבגרות גבוהה או פסיכומטרי סביר

    • למענך צירפתי מאמרים קצרים על לימודי משפטים והתמחות
      זיו | 02/04/2009 11:29

      צירפתי לך מאמרים קצרים שמסבירים למה ולאן את הולכת

      • מאמר נוסף
        זיו | 02/04/2009 11:32

        מאמר נוסף