להילה

  • שאלה בנוגע ללימודים
    הילה | 29/03/2009 11:23

    שלום רב! אני עתידה להתחיל ללמוד משפטים באוק' הקרוב בבר אילן או במרכז הבינתחומי. ובימים אלו ממש אני מתמיינת לעבוד בתור דיילת אויר. האם ניתן לשלב בין השניים??? עד כמה אינטנסיבים הליומדים לתואר ראשון? תריכים להגיע לאונ' בכל יום או רק כמה פעמים בשבוע??? אשמח לקבל עצותיכם תודה

    • להילה
      יעל | 29/03/2009 13:26

      היי הילה, האם יצא לך להיות בפגישות ייעוץ במוסדות בהם את מתעתדת להתחיל את לימודייך? אם כן סביר להניח שהם היו עונים לך על שאלותיך אלו. עד כמה שידוע לי מכללה עשויה להציע מסלול "נח" וגמיש יותר להבדיל מאוניברסיטה, אבל שוב, מציעה לך לבדוק מול מנהל הרישום של כל מוסד ומוסד, בשלב זה מסלולי הלימוד אמורים להיות כבר ידועים וכך תוכלי לראות איזה מהם הינו המתאים ביותר עבורך. בהצלחה.

      • סטודנט בבר אילן
        סטודנט א' | 29/03/2009 16:50

        אני סטודנט שנה א' בבר אילן ובכיתה שלי יש שתי דיילות. אני חייב לומר שהן כן מפספסות חלק לא מבוטל מהשיעורים אבל בתכלס אפשר להשלים הכול. הבעיה היותר עיקרית היא שיש המון מטלות עבודות וחומרי קריאה במהלך הסמסטר ועם עם זה קצת יותר קשה להמודד לדעתי זה אפשרי...

        • את תחסירי שיעורים אבל התואר עצמו
          דני | 29/03/2009 20:39

          לא קשה במיוחד רוב החומר הוא תאורטי אז זה רק לשבת וללמוד לפני מבחן כמובן שאם תעשי כך את תאבדי חלק גדול מהחוויה של להיות סטודנט אבל עדיין יש הרבה ש- $ זה מצרך יקר