אחי, אין אדם במדינה הזו שמבין בספורט ולא מכיר אותו

  • משרד דן חי מישהו מכיר? אפשר לקבל פרטים?  לת
    יריב | 23/03/2009 01:25

    • אחי, אין אדם במדינה הזו שמבין בספורט ולא מכיר אותו
      ספורט 1 | 23/03/2009 22:41

      הוא מייצג מלא ספורטאים (בעיקר כדורגלנים) מהשורה הראשונה בארץ כלומר יצא לך לעבוד עם מלא סלבריטי כמו כן הוא עוסק הרבה בתביעות לשון הרע חוזים ואזרחי בקיצור נשמע ממש טוב

      • מומלץ!
        שי | 24/03/2009 16:44

        משרדו של דן חי מתמחה בתחום הספורט, ייצוג ספורטאים בפני קבוצות ייצוג מול מוסדות ההתאחדות לכדורגל ושאר פעילויות ייחודיות, אשר קשה להאמין כי תזכה להתנסות בדומות להן אצל אחרים. התמחות אצל דן חי משמעה, רכישת יידע מקצועי יחודי וקשרים בתחום שמעטים העוסקים בו. מצד שני, התמחות בתחום הספורט באה כמובן על חשבון התמקצעות בתחומים אחרים מסורתיים יותר כגון ייצוג בבתי משפט.

    • האמת היא שזומנתי לראיון
      זיפ | 26/03/2009 20:07

      (זה היה אמור להיות הראיון הראשון שלי ,אז כמובן שהיתי לחוץ נורא.....בכל מקרה ביום הראיון אני יצאתי מהבית(באר שבע) הגעתי כבר לתל אביב ואז אני מקבל טלפון מהמשרד שהראיון בוטל ותודה רבה....בלי שום התנצלות, הודעה מראש וכו'...אז כמובן שאתה מבין שחוץ מרושם שלילי לא קיבלתי מהמשרד מקווה שלך יהיה יותר טוב ממני בהצלחה