בהצלחה

  • איזה לחץץץץץץץ
    רוני | 19/03/2009 00:38

    בשעה טובה התקבלתי להתמחות במשרד גדול ומוביל בדרום הארץ... יש למישהו טיפים ליום הראשון? מה לעשות? מה לא לעשות? מה ללבוש? הצילוווו אני בלחץ... חיובי :):)

    • בהצלחה
      +++ | 19/03/2009 16:22

      לבוש: בטח ראית איך נוהגים להתלבש באותו משרד כשהיית בראיון.. אם לא (מרוב לחץ.. :-) )-אני הייתי לובשת מכנס אלגנטי (לא יותר מידיי, אבל גם לא ג'ינס) וחולצה מכופתרת יפה (לא לבנה. לא יותר מידיי אלגנטית..). מה לעשות ומה לא לעשות? תיהיה פשוט אתה. תבוא עם חיוך וביטחון, ואל דאגה - הם כבר יגידו לך מה לעשות.. :-) בהצלחה!!!

    • תלבשי מכנס שחור וחולצה מכופתרת לא מוגזמת
      נראה לי... | 19/03/2009 20:31

      בטח ובטח שלא חולצה לבנה. אם תראי שאנשים באים בג'ינסים התאימי מלתחתך ליום הבא. מה שמשך תשומת ליבי מהודעתך הוא שמסתבר שאנשים מתקבלים למשרים מובילים גם מהיום למחר. די מגניב ככה סוגרים בלב שלם. אני עד לפני חודש שקלתי התאבדות ופרישה מהמקצוע כי עד אז לא סגרתי התמחות לעוד שנתיים...

      • באמת????
        רוני | 20/03/2009 00:19

        אז שתדעי לך שזה ממש לא ככה...מי שרוצה מוצא! אני תוך שבועיים של ראיונות התקבלתי ל5 משרדים וההתלבטות היתה מאוד קשה כי 2 מהם ממש מובילים אבל בסוף בחרתי במשרד שהציע לי תנאים יותר נוחים מבחינת שכר ושעות..מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה.. מה סגרת לפני חודש?? ולמה התאבדות???חחחח

        • אז את כנראה תותחית על רוני
          נראה לי | 20/03/2009 01:03

          כן לפני חודש סגרתי. וממש ממש לא היה לי קל. למרות שמאוד רציתי זה ממש לא ככה שמי שרוצה סוגר. אני שמעתי כל הזמן "לא, לא , לא" בדיעבד אני מבינה שהלכתי לראיונות במשרדים מבוקשים כמו זליגמן, פירון וכו' בשלב בו עוד לא ידעתי להתראיין אולי אם הייתי מגיעה אליהם יותר מאוחר בחודש המצב היה שונה לגמרי... אם סגרת חמישה משרדים בשבועיים אני מניחה שאת מצטיינת דיקאן מאוניברסיטה או תותחית על. לצערי זהו לא היה מצבי בכלל. בכלל נדיר לדעתי שסטודנט סוגר חמישה מקומות בשבועיים, ואם זה מה שקרה לך אז יש לך מזל (וכנראה גם הישגים) שאין לרובנו. ולגבי ההתאבדות זה כמובן נאמר לגמרי בהגזמה ובצחוק אבל זה מאוד מתסכל ללמוד,להשקיע, להגיע לתוצאות ולחטוף ברקסים על ימין ועל שמאל כשכל הזמן נשמות טובות (ופולניות מלחיצות) מטפטפות לך שהיו מצפים שאת בשלב הזה כבר תהיי סגורה.

          • מה שחשוב זה שסגרת :)
            רוני | 20/03/2009 21:35

            האמת שאני ממש לא תותחית על ואמנם מצטיינת דיקאן אבל לא מאוניברסיטה אלא ממכללה מה שכן את צודקת לגמרי בעניין שכל ראיון שעוברים בד"כ טוב יותר מקודמו.. נראה לי שפשוט היה לי מזל ואני שמחה על זה..מה גם שמדובר בדרום וההיצע הוא הרבה פחות גדול מהמרכז ככה שהשמחה היא כפולה :) הכי חשוב שמצאת התמחות וזה ממש לא משנה מה היה קודם. מקווה שאת מרוצה מהמשרד ושהתקופה תעבור בכיף יחסי ;-) ועל הדרך אני מאחלת גם לעצמי בהצלחה ביום ראשון חחח שבוע טוב!

            • סגרתי אבל ממש לא בהורוביץ.
              נראה לי | 22/03/2009 14:17

              כשהזמינו אותי למקומות כמו הורוביץ ודומיו לא הייתי מוכנה. כשכבר עליתי על הקונספט של הראיונות המקומות שפנו אלי היו יותר פשוטים. לדעתי המכללות והאוניברסיטאות צריכות לעשות סדנת ראיונות אישית לסטודנטים. אפילו שיהיו בתשלום.