המציאות היום שתואר במשפטים הופך לתואר כללי

  • לימודי משפטים בשנה הבאה
    D | 17/03/2009 06:20

    שלום, אני מוצאת את כל נושא המשפט והחוק נורא מעניינים, ואני רוצה להתחיל ללמוד שנה הבאה את התחום (בתקווה בבר אילן..) אבל אני לא רוצה לעסוק בעריכת דין. יש עוד אופציות שאני יכולה לעסוק בהן ? ייעוץ משפטי אולי? תודה רבה! D. *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות לימודי משפטים

    • המציאות היום שתואר במשפטים הופך לתואר כללי
      זיו | 17/03/2009 18:19

      בדיוק כמו מנהל עסקים לכן כל התחומים פתוחים שמי לב שעל מנת להיות עו"ד יש לעבור התמחות במשך שנה אז התואר עצמו לא הופך אותך לעו"ד -חשוב לדעת גם שרק תואר במשפטים ללא הסמכה לעו"ד לא מאפשר לך לייעץ או לעסוק בכל תחום שמיועד לעו"ד/משפטי. כלומר אין הבדל מבחינת אפשרות תעסוקה למי שלמד רק תואר ראשון במשפטים לבין מי שלא למד יום בחייו משפטים - לשנייהם אסור לייעץ/לעסוק בתחום רק לעו"ד מותר (מי שעשה התמחות ועבר בחינות לשכה בהצלחה)

      • אני חושב שתואר בבר אילן מאוד נחשב
        ריאנה | 18/03/2009 20:50

        ומאוד יתכן שבמהלך הלימודים את תשני דעתך ותרצי להיות עו"ד התחום מאוד מעניין אני חושב שאינך יודע/ת שעבודת העו"ד היא לא רק הופעות בבית משפט ישנם עו"ד שכמעט ומעולם לא היו בבית משפט ורוב העבודה שלהם היא לתת חוות דעת ויעוץ לכן התחום מאוד גדול ורחב בהצלחה בכל מה שתבחרי

        • תודה רבה לכם :)  לת
          D | 22/03/2009 06:19