זהל שיקולך יש שופטים שאוהבים לשריין ולסגור מראש

  • התמחות
    טל | 14/03/2009 18:52

    שלום אני סטודנטית שנה ב' במכללה למנהל. אני מעוניינת לעשות התמחות בביהמ"ש ושאלתי היא- האם זה לא מוקדם מידי להגיש? אני רוצה לחכות עד סוף השנה כדי שיהיו לי עוד ציונים ושאכנס להתנדבות..כדי שיהיה לי מה להציג לשופט..אני מאוד צעירה בת 21 ולכן לא יצא לי לעבוד..(עשיתי שירות מלא) האם כולם מגישים כבר עכשיו או שזה בסדר שאחכה קצת? אני רוצה להגיש קורות חיים שאני בטוחה לגביהם..שאני יכולה להראות את היכולות שלי.. אגב, סיימתי בהצטיינות שנה א'. ועד כה ציוני טובים... אשמח לתגובות

    • זהל שיקולך יש שופטים שאוהבים לשריין ולסגור מראש
      אקרמן לילך, עו"ד | 14/03/2009 19:07

      ויש שופטים שמחכים יותר סמוך למועד. לטעמי אם תמתיני עוד קצת ויש לפנייך עוד שנה וחצי לפחות עד לסטאג' אז יהיה בסדר ובכל מקרה עדיף להגיש משהו שאת שלמה לגביו.

      • תודה רבה לילך...  לת
        טל | 14/03/2009 22:28