לגבי ההתמחות

  • עבודה בבית משפט
    סטודנט שנה ב | 14/03/2009 13:46

    אני סטודנט שנה ב ומעוניין בעבודה בבית המשפט האם זה אפשרי? ואם אני רוצה לעשות התמחות בבית משפט איך אני נרשם?

    • לגבי ההתמחות
      מיקה | 14/03/2009 16:36

      אפשר לעשות התמחות בביהמ"ש, בעיקרון מגישים קו"ח לשם דרך האמרכלות, או אפילו לחלק קו"ח בין כל השופוים. שיהיה בהצלחה. לגבי טרום התמחות, לא בטוחה..

      • התמחות או עבודה בבית משפט
        סטודנט | 14/03/2009 23:28

        אבל למי מגישים את הקורות חיים? קצת יותר עזרה בבקשה ןאם מישו יודע מה לגבי עבודה בבית משפט

        • כמו שעניתי לך בפורום מתמחים
          עידו | 16/03/2009 15:45

          אתה צריך להגיש את קורות החיים, המלצות וגיליון הציונים באמרכלות בית המשפט שבו אתה רוצה להיות/הקרוב אלייך. אתה יכול לבקש שיעבירו את זה לאמרכלויות אחרות.

          • תודה רבה
            סטודנט שנה ב | 17/03/2009 00:22

            תודה רבה