הנותן זה התנהגות ושוחד זה נסיבה

  • אשמח לעזרה אם מישהו יודע...
    דוד | 09/03/2009 17:17

    בעבירת השוחד בתחרויות כמתואר בס' 292 לחוק העונשין: הנותן שוחד בכוונה להשפיע על קיומן, מהלכן או תוצאותיהן של תחרות ספורט או תחרות אחרת שיש לציבור עניין בקיומן או בתוצאותיהן... האם הרכיב ההתנהגותי הוא הנותן? או הנותן שוחד? אם כן האם זה אומר ששוחד זה למעשה נסיבה???

    • הנותן זה התנהגות ושוחד זה נסיבה
      פליליסט בתחום אזרחי | 09/03/2009 23:14

      הנותן זה התנהגות ושוחד זה נסיבה

      • איך שאניימה שיחק אתמול יש אכן חשש לביצוע עבירה
        אדום עולה | 10/03/2009 15:50

        לפחות היה לו מזל וניצחנו הוא נתן אבל מכבי לא לקחו שלצורך העניין מכבי זה נסיבה עצובה