כן, משרד אזרחי קטן יחסית 6 עו"ד שמתוכם 2

  • הררי- לוטן, מישהו מכיר?  לת
    מחפשת... | 08/03/2009 23:48

    • כן, משרד אזרחי קטן יחסית 6 עו"ד שמתוכם 2
      גילוגלי | 09/03/2009 09:56

      השותפים יושב בבורסה בר"ג לא ידעתי שהם מחפשים מתמחים

    • הררי-לוטן
      מתמחה | 09/03/2009 11:41

      הררי לוטן לא יושב מול בית המשפט? אם זה המשרד שאני מתכוונת - הייתי שם בראיון לפני כשנה. משרד קטן. נראה שלומדים בו הרבה. דורשים טרום של שנה או חצי שנה. לא זוכרת.. הדגישו בפניי מספר פעמים את העבודה הקשה במשרד ועד כמה שמקפידים על שעות (מה שנראה לי מוזר כי זה נראה לי ברור). בכל מקרה- נראה משרד שלומדים בו הרבה, אבל אווירה לא משהו.. בהצלחה

      • הררי - לוטן
        משיב | 12/03/2009 18:10

        את מתייחסת לקוטלר - הררי. הררי - לוטן יושבים ברמת-גן.