גם אם הוא לא מטריד

  • איזה באסה- מאמן נוראי אתם לא מבינים מה זה
    מתמחה חדשה | 07/03/2009 19:39

    אחרי שבוע אחד בלבד וכבר אני מתחילה לחפש מקום חדש איזה מאמן נוראי יש לי הוא מנסה להתחיל איתי ואין לי מושג מה לעשות אני ממש פוחדת לענות לו כל הזמן נותן רמיזות ועקיצות זה פשוט לא פייר מה יכולה לעשות??? האם יש מישהיא בלשכה שאחראית על הדברים האלה ??? הוא לא מטריד אבל בהחלט לא רחוק מזה עצם זה שאני כבר רוצה לעזוב אומר הכל- וזה רק אחרי שבוע - מה יקרה בשבוע הבא אני לא יודעת אני ממש חוששת

    • גם אם הוא לא מטריד
      התנהגות לא אתית!! | 08/03/2009 00:41

      רמיזות כאלו מצד המאמן אינן אתיות מעצם העובדה שאת כפופה לו ותלויה בו להמשך ההתמחות. פני ישירות ללשכה ודווחי עליו, אדם כזה לא ראוי לאמן מתמחים ובטח שלא מתמחות.

    • קודם כל תפני ללשכה
      אקרמן לילך, עו"ד | 08/03/2009 20:47

      מעבר לזה, עצרי תנשמי עמוק ופעם הבאה העמידי אותו במקומו, זה שהוא המאמן שלך לא נותן לו את הזכות לפעול ככל העולה על רוחו, ועל אחת כמה וכמה לא כמו שאת מתארת. יש לחץ של ההתחלה אבל יש דברים שצריך לשים להם סוף מייד.

      • תעופי משם ,ויפה שעה אחת קודם
        דניק | 08/03/2009 23:45

        או לחלופין תחפשי כבר מקום חדש מעכשו זה פשוט מזעזע

      • אגב הטרדות "מיניות" לא בהכללה
        אני | 09/03/2009 10:48

        האים לא הגיע הזמן לחשוב מה מרוויחות אלה שמתלוננות לאחר מספר שנים ובעצם שאבו את כל הידע המיקצועי שלהם והמעמד כתוצאה מאותה "הטרדה" והן שותפות שוות לאותה "הטרדה" מאחר ונתנו שוחד מיני ואף השתמשו בגופן כדי לקדם עצמן,לדעתי יש לשקול להעמידם לדין על נתינת שוחד מיני לא בהכללה ויש לבדוק זאת כמובן לאחר חקירה מדוקדקת בנושא ע"י הגורמים המתאימים כגון מישטרה לזכרים שבינינו נכון שיש לנו אחיות ואימהות אבל אם תמשיכו להיתבטל בפניהן הרי שההפסד שלכם ואו של נינכם בניכם ואו נכדיכם ייהיה רב ידוע שזה המילניום של הנשים והמאבק על שליטה במשאבים ישארו את הגברים בגלל רגישותם הרבה, הרבה מאחור . להערכתי הרבה בקרוב נראה מגננה שהזכרים ינסו להחזיר הגלגל אחרונית ואז באמת יבא השיוויון הפמניזם הצרוף גורם נזק לנשים יותר מכל אפליה אחרת אני יודע שהרוב כאן נשי ואף אקבל קיטונות של קללות ואו דיברי תוככה, רבותי מה לעשות? ולזכר אין את הפריוולגיה שיש לנקבה להתלונן כל הזמן תוך ניצול מיני וריגשי מחפיר של הזכר רבותי חישבו עם הראש ולא עם משו אחר עד כאן

        • תראו- זה בעייתי - השאלה איך אוביקטיבי את מפרשת זאת
          דנדוש | 09/03/2009 18:55

          כלומר האם הוא ממש עשה משהו לא "חוקי" או שיש כאן רק רמיזות! את צריכה לרמז לו שאת לא בעניין ואז לראות מה יהיה כל עוד שאת שותקת אולי המאמן שלך פשוט לא מבין שהוא לא בסדר מה ההפרש גילאים בינכם- אם אין בינכם הפרש של מעל 8 שנים אולי זה נראה לו לגיטימי. אני ממש לא מצדיקה ואין לי מושג איך זה להרגיש כמו שאת מרגישה אבל אני חושב שאת רק בהתחלה ואת עוד לא מכירה אותו נסי לשאול מזכירות במשרד או אנשים אחרים איך הוא מתנהג איתם יש אנשים שיש להם פשוט אופי חברותי על יתר המידה והתנהגות שלהם בהסתכלות מהצד של אנשים של א מכירים אותם מפתפרשת כלא לגיטימית אם את מרגישה ממש לא נעים תעמידי אותו במקום

    • האם במקרה מדובר בעו"ד ששמו מתחיל באות "ש" מת"א  לת
      והוא נמוך למדי .... | 09/03/2009 00:23

      • השאלה לעומת זאת לא במקרה...אם אכן כך הוא כתבי מייל  לת
        אלמונית | 09/03/2009 00:24

    • מסכנה... מצב ביש
      שיתבייש לו | 09/03/2009 10:05

      ברור שאת לא אמורה לשתוק ולהכנס חזק במאמן הזה אבל זה קצת בעיתי כי כנראה שאז תצטרכי לדחות את ההתמחות שלך לספטמבר (לא שזה סוף העולם ובכל זאת...) לא פרטת כמה עו"ד יש אצלך במשרד ואם את מוצמדת לעו"ד הזה או שזה פול אולי תבקשי משותף שיחליפו לך מאמן בתוך המשרד עצמו כדי שלא תצטרכי לעבוד עם הנבלה הזה ואחרי שתסיימי את ההתמחות תפני ללשכה ואפילו למשטרה לגביו.