תשובה

  • מבקשת עזרה ממי שיודע....
    מתלבטת | 24/02/2009 16:39

    התקבלתי להתמחות גם בביטוח לאומי בבאר שבע וגם במשרד גדול ומוביל בבאר שבע...מה עושים??? במה בוחרים???

    • תשובה
      איזי | 24/02/2009 17:26

      ידידה שלי התמחתה בביטוח לאומי, והיא אמרה שלא עושים שם כלום. מסיימים לעבוד ב-15, גג 16 וזה לא ממש רציני.לכן לדעתי אם את מעוניינת להתמקצע עדיף משרד.

      • אני מאוד מעוניינת להתמקצע אבל מצד שני...
        מתלבטת | 24/02/2009 20:59

        יש לי תינוקת בבית שבזמן ההתמחות תהיה בסה"כ בת שנה וחשוב לי גם להספיק להיות איתה לפחות בערבים ולכן ההתלבטות.. איך ביטוח לאומי מבחינת תנאים? ומעבר לזה אולי אתה יודע מה יוכל לפתוח יותר דלתות בעתיד? תודה!!

        • במצבך הייתי הולך על ביטוח לאומי
          אורן המקורי | 25/02/2009 08:53

          השעות נוחות זה בטוח (עד שלוש או ארבע).

        • המשך
          איזי | 25/02/2009 10:02

          אם את מעוניינת לבלות זמן איכות עם המשפחה, אין על התמחות בביטוח לאומי מבחינת השעות. אבל צריך לחשוב גם על התקופה אחרי ההתמחות. לרוב לא משאירים במגזר הציבורי, ולכן את תצטרכי לחפש עבודה במשרד פרטי. אני לא יודע איך מתייחסים להתמחות בביטוח לאומי בחוץ.

        • מידע לגבי ביטוח לאומי חיפה..
          ריקי | 04/03/2009 16:39

          לא משאירים מתמחים לעבוד שם אח"כ. לא עושים שם יותר מידיי. אז נכון, זה נוח, אבל השאלה מה עושים אח"כ.. בכל זאת מדובר על שנה שבאים ללמוד בה. לשיקולך...

    • לדעתי את צריכה לבחור במשרד
      סטודנט | 28/02/2009 02:20

      אין מה להשוות בין שניהם לפי דעתי, את תרוויחי לעתיד מזה שתהיי במשרד. כמובן שאם הנסיבות לא מאפשרות לך אז אין מה לעשות. אבל לטעמי תעשי את המקסימום שתוכלי לעשות את ההתמחות במשרד טוב בו תצברי נסיון ותלמדי עבודה משפטית.

    • לגבי ביטוח לאומי
      פנינית | 04/03/2009 16:37

      אחותי עבדה בביטוח לאומי במח' המשפטית (לא בב"ש, אבל סביר להניח שבכל מקום זה אותו דבר), ואמרה שהמתמחים לא עושים כלום ואפילו הם אמרו את זה! אם את רוצה ללמוד - אל תלכי לשם!