ברור שיש - אין מה לעשות צריך גם מזל

  • על סף ייאוש...
    מיואשת | 22/02/2009 20:34

    יש כאן כאלה שטרם מצאו התמחות למרץ הקרוב...? אה ועדיין מקווים למצוא? כמוני? תודה מראש למשיבים.

    • ברור שיש - אין מה לעשות צריך גם מזל
      ליעד | 22/02/2009 21:47

      לא נורא גם להתחיל את ההתמחות בתוך חודש מרץ או תחילת אפריל יש הרבה מאוד משרדים שמחפשים מהרגע להרגע צריך פשוט להיות מוכן בלהתעדכן כל הזמן תבדוק גם בלוח הדרושים כאן באתר הוא מעולה!!! תבדוק כל הזמן אני מצאתי לפני חודש התמחות דרך האתר !! משרד קטן אבל רציני ואני מרוצה אני אמור להתחיל ביום ראשון בעוד שבועיים אין מספיק מילים בעולם לתאר כמה שאני מודה לאתר וללוח הזה

      • :-)
        עדיין קצת מיואשת.. | 23/02/2009 00:40

        תודה ליעד, יאפ, גם אני שם, עושה refresh כל 10 דקות... נקווה לטוב :) בהצלחה בהתמחות!