סטאג'

  • סטאז' במשפטים
    גבי | 21/02/2009 20:54

    שלום אשמח לדעת באיזה שנה ללימודים מתחילים למצוא מקומות לסטאז' אמרו לי שזה בסוף השנה הראשונה זה הגיוני? איך אפשר למצוא מקומות לסטאז'?

    • סטאג'
      אקרמן לילך, עו"ד | 22/02/2009 19:04

      תלוי האם מדובר במשרד פרטי / ציבורי גדול /קטן במשרדים הציבוריים מתחילים הרבה זמן לפני לרוב באמצע שנה שנייה למשרדים גדולים כנ"ל למשרדים פרטיים וקטנים יש יותר זמן..