תשובה

  • שאלה
    מתמחה | 17/02/2009 17:52

    חברים יקרים, שאלה לי אליכם שאיננה עוסקת בסוגיה משפטית אלא במשהו טכני ב- WORD: יש לי הסכם ארוך (ממש!) שמשתנה מידיי פעם, וכמובן שישנם לפעמים הפניות לסעיפים שונים ("ראה סעיף X"). כאשר מכניסים סעיף/מורידים סעיף - כמובן שכל המספור משתנה... כיצד ב- WORD אני יכול להכניס הפניה אוטומטית של הסעיפים כך שבמידה ויש שינוי בסעיפים - ההפניה תשתנה באופן אוטומטי (ז"א לדוגמא - X ישתנה מ- 5 ל- 9 באופן אוטומטי במידת הצורך). תודה

    • תשובה
      איזי | 17/02/2009 19:13

      אתה לוחץ בסרגל למעלה: הוספה --> הפנייה מקושרת, ובוחר לאיזה מקום אתה רוצה לקשר, למילה, להערת שוליים ועוד.אם אתה רוצה לעדכן את המספר לאחר שינוי לתחץ על F9 או תסגור ותפתח את הקובץ.