מאיזו בחינה?

  • התמחות בפרקליטות אזרחית זה כדאי?  לת
    ? | 12/02/2009 23:57

    • מאיזו בחינה?  לת
      אורן המקורי | 13/02/2009 01:50

    • פרקליטות אזרחית
      אקרמן לילך, עו"ד | 15/02/2009 15:08

      מנסיוני כמתמחה בפרקליטות האזרחית, לומדים המון מנהלים תיקים באופן עצמאי, התמחות מעניינת מאוד ומאתגרת אם כי לא קלה, יש גם המון ליטיגציה ובכלל פותח המון דלתות אח"כ- אם יש שאלות ספציפיות אז אשמח לענות.

      • תודה. למה להתכונן בראיון?
        ? | 15/02/2009 19:51

        את זוכרת במקרה? ובאיזה תחומים אזרחיים בדיוק עוסקים?

        • ראיון- פרקליטות
          אקרמן לילך, עו"ד | 16/02/2009 11:58

          השאלות שנשאלות הם גם שאלות כלליות על עצמך כדי להכיר אותך ולדעת מי עומד מולם, חשוב להציג את עצמך באופן ברור כי בפרקליטות חשובה מאוד הליטיגציה וגם לזה שמים לב בראיון , נשאלות גם שאלות מקצועיות לרוב בתחום שאת אומרת שמעניין אותך ושאת מבקשת להתמחות בו. בפרקליטות יש את כלל תחומי המשפט האזרחי והכל תלוי מי המאמן שלך ובאיזה תיקים הוא מטפל , המתמחים באופן כללי מלבד תיקי המאמן מטפלים בתיקי פח, פטור מאגרה, אבהות, גיל, שינוי שם משפחה ותיקים מזדמנים..

          • האם הם עוסקים גם בדיני עבודה
            ? | 17/02/2009 12:06

            במודעת הדרושים בקודקס רשום יצוג בבית הדין לעבודה. האם מומלץ להעלות בראיון סוגיה בדיני עבודה? אם לא איזה נושאים באיזה תחומים מומלץ להעלות?