קשה לדעת זה יכול לקחת גם מס' חודשים

  • פרקליטות
    מעיין | 09/02/2009 23:28

    שלום לכולם. הגשתי בקשה לפרקליטות יום חמישי בערב (היום האחרון להרשמה) ועדיין לא קיבלתי זימון. מישהו אולי יודע כמה זמן זה לוקח? אני לומדת במכללה למנהל עם ממוצע 91 .

    • קשה לדעת זה יכול לקחת גם מס' חודשים
      אורן המקורי | 10/02/2009 05:51

      הכל תלוי כמה סגרו, כמה יבריזו להם ועוד.

      • תמתיני קצת בלי לחץ-
        יוסי | 10/02/2009 09:49

        בטוח יזמנו אותך ממוצע מעל 90 תמיד מזמנים

        • זימונים לפרקליטות
          קצת מיואשת | 18/03/2009 09:17

          היי... אני סטודנטית שנה ב', עושה טרום-טרום-טרום... במשרד אזרחי בינוני, יש לי ממוצע של 92 ממכללה ולא קיבלתי אף זימון לפרקליטות בינתיים! כשהמכרז הסתיים ב- 20.1 (בהתחלה) שלחו לי ב-21.1 זימון לפרקליטות ואז ביטול כי האריכו את המכרז ומאז שקט... אני אמורה להלחץ? אני מאוד מאוד רוצה להתמחות במגזר הציבורי! יש למישהו עצות מה לעשות?....

    • אין לך מה לדאוג
      אורית | 10/02/2009 12:14

      אותי זימנו עם ממוצע מתחת לשמונים (מאוניברסיטה אמנם, אבל בכל זאת!). זה יכול לקחת עוד חודשים, אין מה להילחץ - אלא אם מתחילים לשמוע אנשים שמספרים שסגרו איתם(:

    • לאיזה מחלקה בפרקליטות הגשת?  לת
      מתענינת | 10/02/2009 13:10

      • תודה רבה!!
        מעיין | 10/02/2009 14:15

        תודה רבה..אני אמתין ומקווה שיהיה טוב. הגשתי לפרקליטות הפלילית והאזרחית.

        • לאזרחית כבר שלחו לי זמיון
          מתעניינת | 10/02/2009 15:30

          שלחו לי זימון לאזרחית בטח ישלחו גם לך תוך כמה ימים מדובר על מועד מרץ 2011?

          • אכן..
            מעיין | 10/02/2009 21:33

            כן למועד הזה שלחתי.. מותר לשאול מתי הגשת בקשה? ולפי מה נראה לך שהם זימנו?

            • הגשתי ב5/2
              מתענינת | 11/02/2009 10:45

              ז"א ביום חמישי בערב. אני מאמינה שיקראו לך בימים הקרובים.

    • אל תצפי ליותר מידי
      שלומי | 11/02/2009 15:09

      שלא ימכרו לך ציפיות לא בטוח שיזמנו אותך יש כמוך במאות...

    • זימון לראיון בפרקליטת יכול לקחת הרבה זמן
      אקרמן לילך, עו"ד | 15/02/2009 15:10

      זה מאוד תלוי בצרכים, בלחץ העבודה ובמי שהוזמן כבר לראיונות לפנייך- היי סבלנית.