עדיף לפנות במייל ולבקש פגישה פנים מול פנים

  • דרך לקבלת המלצה ממרצה- איך פונים?
    דני | 08/02/2009 16:29

    האם לשלוח לו במייל או לגשת פנים מול פנים אני פוחד שאולי הוא לא יזהה אותי למרות שאני השתתפתי בכל השיעורים וגם קיבלתי בבחינה 94 מה אתם אומרים לכתוב אולי למזכירות

    • עדיף לפנות במייל ולבקש פגישה פנים מול פנים
      עדי | 08/02/2009 19:41

      כלומר לבקש במייל להיפגש לא לקבל במייל את ההמלצה

      • אם הוא לא בטוח זוכר אותך אני כלל לא הייתי ניגש
        חיים | 09/02/2009 02:22

        למרות שאני יודע שתכל'ס המרצים נותנים המלצות עלפי ציונים ויש לי חברים שקיבלו המלצות בלי שהיו בכלל בהרצאות והמרצה מעולם לא ראה אותם