מצטרף לשאלה -

  • התמחות בפרקליטות
    שירן | 04/02/2009 15:15

    שלום, אני סטודנטית שנה שניה במכללה למנהל. עברתי ממכלת שערי משפט עם ממוצע 92 (קיבלתי הצטיינות) ועכשיו הגשתי בקשה להתמחות בפרקליטות. כמו כן בשירות שלי עבדתי במשרדי הממשלה. מהם הסיכויים להגיע לראיון? מהם הדברים שעליהם הם מסתכלים? אני גם מתנדבת במשטרה ובפעילות חברתית. אשמח לתשובות בעניין...

    • מצטרף לשאלה -
      ליאור | 04/02/2009 18:13

      מה התנאים לקבלה להתמחות בפרקליטות? האם יש חשיבות למוסד האקדמי ? ממוצע ציונים? האם עם ממוצע 85 ממכללה יש סיכוי??

      • אני הוזמנתי לראיון
        אורן המקורי | 04/02/2009 20:30

        עם ממוצע 86 אבל יש לי 2 תארים נוספים.

        • 85 ומכללה קשה לי להאמין אלא אם כן זה הבינתחומי
          אחד שיודע | 04/02/2009 21:21

          אם זה ר"ג/קריית אונו/ שערי משפט/נתניה אין סיכוי ראשל"צ/ בינתחומי יש מצב אם זה מאוניברסיטה אז 100% כן עקרונית ממוצע 91 מזמנים את כולם

          • ואתה אומר את זה על סמך נסיון? ידע? או סתם השערה?  לת
            ליאור | 05/02/2009 01:04

            • הכל תלוי גם בקו"ח שלך
              הצופה מהצד | 05/02/2009 01:06

              מה שמשפיע בין היתר, חוץ מציונים זה לימודים קודמים, שירות צבאי, פעילות התנדבותית וכו'.

              • שטויות.למדתי במכללה בר"ג ואני מתמחה בפרקליטות.  לת
                התחלתי לפני שבוע | 09/03/2009 00:40

                • עם איזה ממוצע קיבלו אותך ?
                  אבי | 13/03/2009 18:55

                  אני גם לומד בר"ג שנה ב' ופניתי לפרקליטות אך טרם נעניתי אני ברשימות המתנה כמעט אצל הרוב . כמה זמן זה אמור לקחת ???. תודה

    • התמחות בפרקליטות- דיני עבודה
      אקרמן לילך, עו"ד | 05/02/2009 16:18

      כמתמחה לשעבר בפרקליטות- יש לך סיכוי גבוה להגיע לראיון בפרקליטות כמו בשאר משרדי הממשלה אין דגש רב על אוניברסיטה/ מכללה אלא יותר על מיהו האדם ועל הראיון האישי והמקצועיות.

      • בתגובה לדבריו של האחד שיודע
        לילי | 08/02/2009 12:22

        אני לא יודעת מאיפה הבאת את המידע הזה...שנוגע לשילוב של ממוצע 85 מכללה ופרקליטות...... אבל בודאות המידע לא נכון! חברה טובה שלי סיימה בסיבוב הקודם התמחות בפרקליטות......והיא באה מאחת מהמכללות הפחות נחשבות...ועם ממוצע טיפה נמוך מזה....אבל בראיונות היא מספיק הרשימה אותם ככל הנראה....העובדה ששם היא התמחתה.... ולא נראה לי שיש לה אינטרס להגיד שהממוצע שלה נמוך מכפי שהוא..

        • יש מצב טוב שיזמינו אותך
          מישהיא | 08/02/2009 15:18

          דוקא בפרקליטות בניגוד למשרדים הפרטיים יש חובה לנהוג בשויון כלפי מכללות. אז למרות שיכול מאוד להיות שע"א הנהלים הרשמיים האלה תהי עדיפות מסוימת לאוניברסיטאות יש סיכוי לא רע בכלל שיזמינו אותך, במיוחד מכיוון שעברת למכללה למנהל שמשם אני יודעת בודאות שאנשים בעלי ממוצע 90 ומעלה כבר זומנו היום לראיון (כלומר זומנו מיד שנסגר המכרז שכידוע נסגר ביום חמישי בשתיים עשרה בלילה).

        • - השאלה מה היה הממצוע שלה בשנה שהיא ניגשה
          one that know | 08/02/2009 16:31

          זה מה שחשוב יכול להיות לה 90 ובשאר השנים 65 והיא עדיין תזומן הם מבקשים את שנה א' לא שאר השנים

          • היי תודה לכולם על התגובות!
            שירן | 09/02/2009 23:31

            מאוד מרגיע לשמוע את התגובות. אכן הגשתי בקשה יום חמישי לפני שהמכרז נסגר. אומנם עדיין לא קיבלתי זימון. אני מחכה.. שוב המון תודה לכולם. שיהיה בהצלחה!!

            • אני יכול להרגיע אותך
              א. | 11/02/2009 17:49

              וגם "לאכזב" רבים בפורום ,אני סטודנט שנה ג' ממכללה "פחות נחשבת", אין לי תואר נוסף,אין לי קשרים והממוצע שלי בשנה א' לא היה גבוה (83) ואף אל פי כן קבלתי יחסית הרבה זימונים לראיונות דרך קודקס, הסיבה היחידה כי לא הלכתי אליהם היא כי התקבלתי ישר אחרי הראיון הראשון למקום שבו הכי חפצתי. אי לכך אל תפול רוחך ותקשיבי רק למי שמעודד אותך ולא למי שמנסה להכשילך, הכל תלוי בך.

              • פרסומת יפה לקולדקס -
                סקפטי | 11/02/2009 23:13

                אני דיי מאמין שאתה/את שתול שלהם עובדה אני מכיר עשרות אם לא יותר סטודנטים שפוט התאכזבו מהם ורק אחרי שהתקשרו לשם וצעקו שהם סתם רשומים הם קיבלו כמה זימונים

                • לא ,אבל תודה על המחמאה
                  א. | 11/02/2009 23:39

                  אם ככה אז לפי התגובה שלי בדיון שמתחת (בעניין ראיונות התמחות... יענו גם שם א. זה אני) אני גם שתול של צה"ל בכלל לא?