אסור לפסול אופציות

  • התמחות באיזור המרכז
    מיואש! | 03/02/2009 16:15

    לאחרונה לאחר שנתקלתי בקשיים במציאת התמחות באיזור ירושלים (שם אני מתגורר) התחלתי לחשוב להתמחות באיזור המרכז, שהרי ההיצע שם גבוה בהרבה. לצערי אין באפשרותי לעבור לגור באיזור המרכז..כך שאני בהתלבטות אם יש טעם לחפש שם התמחות, מנגד ,הנסיעות היומיומיות מי-ם למרכז עלולות להכביד גם מבחינה כלכלית...... האם יש כאלו שיוכלו לייעץ מנסיון אישי??

    • אסור לפסול אופציות
      יאנה | 03/02/2009 22:19

      אסור לפסול אופציות. עדיף שאתה תבחר בין המשרדים...לך תדע אולי יש סניף בירושלים..בהצלחה

    • ירושלים - ת"א זה 40 דק נסיעה לערך..
      לעניות דעתי.. | 04/02/2009 12:15

      גם מי שמנסה להגיע מפאתי ת"א למרכזה ת"א נתקל בפקקים ולרוב לוקח בין 40 ועד שעה נסיעה בבקרים העמוסים.. כך שלפי דעתי אם אכן נתקלת בקשיים ואתה מיואש כדאי מאוד לקחת את ת"א כאופציה טובה... ובינתיים להמשיך לנסות להתקבל בירושלים..

      • 40ד' - חחח בלי פקקים וכביש חופשי
        דוליק | 07/02/2009 23:12

        עם פקקים זה יותר משעה