הכל תלוי במוסד שבו אתה לומד

  • תגידו מאיזה ציון מקבלים מצטיין דיקאן וכמה המילגה?
    יעד חן | 01/02/2009 20:30

    האם ממוצע של 90 יספיק לי?

    • הכל תלוי במוסד שבו אתה לומד
      גיל | 02/02/2009 01:50

      מכיוון שציינת 90 אז אתה לומד במכללה קרוב לוודאי לכל מוסד יש תקנון בד"כ זה 5% מכלל הסטודנטים בעלי הממוצע הגבוהה ביותר- לכן יתכן שאפילו 90 לא יספיק לך אני לומד גם במכללה אצלנו למשל נכנסו רק מי שיש לו מעל 91 לדעתי המילגה היא 2500 ש"ח

      • זה תלוי מאוד
        מישהיא | 03/02/2009 12:38

        גיל, ראשית למה נראה לך שסף הצטינות באוניברסיטה נמוך ממכללה ברוב המכללות (הנורמליות) הנרמול זהה לנרמול באוניברסיטה!! יכול באמת להיות שיותר קשה לסטודנט להצטיין באוניברסיטה בגלל רמת הסטודנטים ש"מתחרים" מולו בנרמול אבל בגדול חתך הציונים זהה! דבר שני במכללה שאני לומדת בה ההצטינות היתה פחות מ88. לשאלתך יעד, מלגות מקבלים מעטים וכל מלגה מושפעת גם ממקומך בין המצטינים יש כאלה שמקבלים חינם.יש כאלה שמקבלים תעודה לעטוף דגים, יש מצטיינים שמפעילים לחץ מתון על המוסד שבשל ההצטינות הם עוברים לעברית ואז מצ'פרים אותם ביופי של מלגה כדי שישארו.