מסחרי במיתון מספר המתמחים במשרדים מצטמצם

  • התמחות למועד ספטמבר 2011
    דנה | 31/01/2009 19:20

    שלום רב! אני סטודנטית שנה ב' במרכז הבינתחומי. אני מעוניינת להתמחות במשרד בתחום המסחרי, עדיפות למשרד גדול. ברצוני לשאול, ובמידה ואתם יודעים, האם תקופת הראיונות כבר הסתיימה ופספסתי? ושאלה נוספת, מהי הדרך המומלצת לדעתכם לפנות למשרדים? קודקס, ההכוון התעסוקתי של הבינתחומי או דרך אחרת? אשמח לתשובות תודב רבה

    • מסחרי במיתון מספר המתמחים במשרדים מצטמצם
      זיאד | 31/01/2009 20:46

      לא להיכנס ללחץ יש צורך לעקוב ולשלוח כל הזמן ואם את בשנה ב' אין לך מה לדאוג יש לך עוד הרבה זמן למצוא דרכים לחיפוש יש באמת את קולדקס וההכוונים יש גם כאן באתר לוח דרושים במשפטים ויש גם באתר של הלשכה

    • הייתי מציעה לך
      מתמחה לקראת סיום | 04/02/2009 12:22

      בין היתר, להשתמש בכל האופציות שמנית לעיל, בין אם שימוש בהכוון התעסוקתי (לא רק של הבנתחומי) בין אם לוחות דרושים באתר בלשכה, בקודקס.. חוהחשוב מכל- אם באמת חשוב לך להתקבל למקום טוב לא לשבת על עלי הדפנה ולחכות שזה "יקרה". את צריכה לכתוב קורות חיים יפים עם מכתב פתיחה להשיג כמה המלצות (אפילו ממרצים) ולהתחיל לפקסס ולשגר במייל לכל המשרדים. גם לכאלה שאת לא ממש רוצה להתקבל אליהם, זה טוב להגיע לראיונות ולהשתפשף לקבל מיומנות לעמוד בראיון עבודה שכזה בלי לחץ ולקבל תמונה כללית על איך משרדים עובדים, מה נחשב גדול/קטן, כיצד מתרשמים מימך, האם את מזומנת לראיונות. האם את מתקבלת... וככה תקבלי תמונה מצב ותוכלי להשתפר ולהתקבל למקום שאת באמת רוצה ומעדיפה. יש לך פריבילגיה גדולה מאוד שאתה החלטת לחפש התמחות כבר מעכשיו, נצלי אותה עד המיטב. שיהיה הרבה בהצלחה....