אל תלחצי בכלל- תמשיכי לשלוח ואל תסתכלי על אחרים

  • בבקשה תרגיעו אותי... או תלחיצו... העיקר האמת....
    רעות | 29/01/2009 20:04

    אני לומדת במכללה למנהל עם ציונים לא רעים בכלל...קיבלתי זימון רק ל-3 משרדים (דווקא מובילים) ולא התקבלתי... התרגשתי יותר מידי...חברים שלי ששלחו זימונים ובקשות וקורות חיים שלא דרך קודקס קיבלו יותר זימונים למרות שהנתונים שלהם פחות מרשימים...אני חוששת שמא איבדתי את המומנטום.האם יש לי עוד סיכוי לסגור התמחות במשרד טוב או שפיספסתי את הרכבת?אשמח  לשמוע מכם.רעות.

    • אל תלחצי בכלל- תמשיכי לשלוח ואל תסתכלי על אחרים
      זיו | 30/01/2009 10:36

      תאמיני לי כמעט כולם משקרים ומנסים סתם להראות שהם במצב טוב המציאות היא שאנחנו במיתון- משרדים מסחריים מגייסים פחות מתמחים וגם סוגרים איתם בשלב מאוחר יותר מנגד בכלל לא הייתי ממליץ לך לשלוח סתם לכל משרד אלא תחשבי טוב ותבחרי תחום עיסוק שבו היית רוצה להתמחות ורק למשרדים שעוסקים בתחום הזה תשלחי- כמובן שלגדולים אבל תשלח לכמה שיותר (אני ממליץ במייל) כשאת שולחת את קו"ח תכתבי מכתב פתיחה שבו תציגי עצמך ותסבירי למשרד למה את רוצה להתמחות אצלם- כלומר למה תחום היעסוק שלהם הוא תחום חייך ובו את רוצה לעסוק בעתיד משרדים פחות מיתיחסים לסטודנטים ששולחים למשרדים קו"ח כמייל תפוצה כלומר סתם בלי להבחין בין משרד למשרד ובטח שלא בין תחום לתחום בכל מצב אם יש לך ממוצע מעל 85 עשית צבא וכמה המלצות ממרצים אין סיבה שלא תסגרי במשרד ממש מוביל

      • זיו אתה ממש אופטימי
        פסימית | 30/01/2009 16:25

        אין במשרדים הגדולים מספיק מקומות להכניס כל אחד עם 85 וצבא גם לא 90 וצבא. ביקוש גבוה בהרבה מההיצע. רעות, לצערי הרב(גם אני איתך), עוד מעט נגמרים הראיונות למשרדים המובילים ל2011 עוד משהוא כמו שלושה שבועות גג.

        • בנוגע לזמנים שהוצגו - לא בהכרח נכון
          אורן המקורי | 31/01/2009 14:45

          המשרדים עוד מראיינים למועדי 2010 - וזאת מידיעה אישית.