לצערי אתה הלא היחידי בגישה הזו יש רבים כמוך

  • סוגית ההתלבטות בעיסוק במקצוע - אנא חוו דעתכם
    סטודנט | 22/01/2009 00:52

    שלום לכולם! בעקבות כך וכך נסיבות החלטתי ללמוד משפטים לפני כשנה וקצת. כמובן, כיוון שהדברים נעשו בחופזה ומתוך בלבול, נרשמתי ללימודים במכללת רמת-גן, מבלי לייחס חשיבות מיוחדת למהות המוסד, עם כל הכבוד למוסד הנ"ל (ז"א, כיוון שלא חשבתי שאני בכלל רוצה לעסוק בתחום, אלא ללמוד תואר ככלי עזר להמשך). מאז עברו מים רבים בנהר, סיימתי בהצטיינות שנה א' והתחלתי לחפש התמחות כנדרש. עוד אציין, בידיעה כי אתקשה למצוא התמחות בתחום הפרטי, ובתור אחד שרואה שנה זו כשנת לימודים לכל דבר, אני תולה את תקוותי בעיקר למשרות הנחשבות בציבורי ומשם כבר להתפתח הלאה. העניין שאני חש הוא, ובנק' זו ארצה לשתף אתכם, האם בתור אחד שאינו באמת רוצה לעסוק בסופו של יום בעריכת-דין כפרקטיקה (מעוניין להמשיך ללימודי תואר שני במנע"ס/כלכלה/ייעוץ ארגוני) יש לי מקום לחשוש לעתידי כפי שרבים אשר לומדים תחום זה מתחילים להרגיש? האם מלכתחילה, בכך שבחרתי ללמוד במקום שאינו "נחשב", עשיתי שגיאה חמורה שתהא לי לרועץ (מן הפחד שגם וארצה לפנות לתחומים אחרים זה יקשה עליי מאוד)? האם בתור אחד שחלומו היה בכלל לפתוח עסק העוסק בתחום האקסטרים (במדינת ישראל זו התאבדות) איבדתי את הדרך ונשארתי עם נייר בלבד? אשמח לקבל תגובות. כמו-כן, למי שמעדיף, ניתן לשלוח מייל לכתובת - kuk9@walla.com

    • לצערי אתה הלא היחידי בגישה הזו יש רבים כמוך

      אין מה לעשות אלא להמשיך להשקיע ולהוכח את עצמך כשתקבל את ההזדמנות