זו מכללה שאין לה שם כלכך טוב בשוק מבחינת רמה

  • ברצוני לקבל מידע לגבי המרכז האקדמי למשפט ועסקים
    נדב | 13/01/2009 19:20

    האם מישהו מכיר את המרכז האקדמי למשפט ולעסקים ברמת גן ואם כן מה דעתו על המקום

    • זו מכללה שאין לה שם כלכך טוב בשוק מבחינת רמה
      אורן | 14/01/2009 15:27

      וקושי אז ניתן ממש בקלות להצליח שם- אני למשל טוען שהלימודים שם יותר קלים לי מהתקופה שלמדי בתיכון לבגרויות הם מאוד מקלים מבחינת הציונים וגם מבחינת מערכת השעות כך שניתן לעבוד תוך כדי הלימודים רוב המשרדים הגדולים בארץ לא מוכנים לקלוט מתמחים שסיימו לימודים שם (לצערי) כמובן מי שמשקיע ויש לו ציונים גבוהים מאוד יכול להצליח וגם להתקבל לממשרות טובות במגזר הציבורי כגון פרקליטות ובבתי משפט (להיות מתמחה של שפוט) לכן אני אומר שאם אתה מאלה שיש להם אבא/חבר / קומבינה לעתיד זה מקום מצויין ללמוד כי קל להצליח ולא ממש צריך להשקיע יותר מידי אם אין לך קומבינות ואתה תלוי בעצמך אתה חייב ממוצע מעל 90 בשביל למצוא התמחות סבירה. המכללה עקורנית נמצאת באותה רמה של המכללה בקריית אונו מכללת נתניה, מכללת שערי משפט (הוד השרון) יש כיום עדיפות למכללה בראשל"צ שנחשבת ל2 רמות מעל המכללות האלה ואותו דבר למרכז הבינתחומי בהרצליה שאף ברמה גבוהה יותר מראשון אני אישית שנה ד' ואני מרוצה מבחינה אישית כי אני כבר מצאתי התמחות במקום טוב ואין לי דאגות אבל חלק מחברי עוד לא מצאו

      • למרכז האקדמי למשפט ועסקים אין הכוון תעסוקתי
        ניר | 14/01/2009 15:42

        כך בחשבון שאף אחד לא עוזר לך כלום שם אני שנה ד' מעולם לא דיברו איתנו על התמחות וכו' אין אצלנו לוח משרות בכלל וגם אם המזכירות מעלות משהו זה בדרך לעבודות פקידותיות/שליחויות וכו' בראשל"צ למשל אני יודע עושים הרצאות ומסבירים לסטודנטים איך למצוא התמחות מה ללבוש לראיון ואיך להציג עצמך אצלנו אין שום דבר

    • אל תתייחס לשטויות שנכתבו כאן.אנימסיים בר"ג ואתמחה  לת
      בפרקליטות.מכללהמעולה | 17/01/2009 16:55

      • למה שטויות- זה נכון המכללה לא עושה כלום למען הסטוד
        זו האמת | 19/01/2009 12:40

        הסטודנטים שלה זו עובדה בשטח לכל המקומות האחרים יש ימיפ פתוחים, הרצאות, לוח דרושים וכו' אצלנו בר"ג אין כלום!