אני גביו שנה ד' מר"ג

  • לסטודנטים של הקריה קורס תורת המשפט
    ???? | 01/01/2009 00:18

    מוזר בעיני שכשחיפשתי נק' שיעזרו לי לפתור את העבודה הסבוכה הזו, הדבר שמצאתי זיעזע אותי , השאלות של העבודה הועתקו במדויק לפורום ורק צדיק אחד ואם יושרה לו לומר אז גם חכם,ששמו זיו,פתר לכם את התשובות, והאמת שגם עזר לי, אז אני מקווה "חכמולוגים" שכמוכם שתהיו מספיק חכמים לשנות במעט את הנוסח של "זיו" שכן חבל שכולנו נעלה לוועדת משמעת,מקווה שזה לא מאוחר מידי

    • אני גביו שנה ד' מר"ג
      זיו | 01/01/2009 10:04

      אל תדאד אני לא הגשתי את העבודה שיהיה לכם בהצלחה בכל מקרה אני רוצה לשמוע בעוד חודש ציונים

      • לזיו...
        !!!!!! | 01/01/2009 15:10

        אני יפרסם את הציונים בשבילך מבחינתי אתה עשית אותה

    • במקום לדאוג שלא יעתיקו מילה במילה
      מרצה מתרגל | 01/01/2009 20:57

      אדע להבחין האם אתה עשיתת את העבודה לבד או לפי מה שפורסם באתר הגיע הזמן ללמוד ולא לחפש פתרון יצירתי בדמות אחר שיכין

      • אתם אף פעם לא מצליחים וזה גם לא כ"כ מעניין אתכם
        קשקוש בלבוש | 02/01/2009 20:29

        הדבר היחיד שמעניין אתכם לבדוק כמה שיותר מהר ולעשות כסף קל.

    • חבל.....
      ד"ר שפירא עומר | 03/01/2009 21:03

      לכול הסטודנטים שלי !!! כל הכבוד על הרעיון חבל שנפגש בועדת משמעת!!

      • עוד דביל מתחזה  לת
        ציונה מהכפר | 03/01/2009 22:03

    • איזה מפחיד
      אחת שמודאגת | 10/01/2009 16:02

      אני באמת מקווה שזה איזה מתחזה דפוק ולא ד"ר עומר שפירא, כי עכשיו באמת יבדקו את העבודות בקפדנות וכולנו בבעיה