גם בקרית אונו מתקיימים.

  • איך יכול להיות שרק במכללה למנהל מתקיימים לימודים?
    משה | 28/12/2008 12:54

    למה בשאר המקומות אין לימודים ורק אצלנו כן איזה באסה זה

    • גם בקרית אונו מתקיימים.  לת
      אורן המקורי | 28/12/2008 13:36

    • בקריה גם מחלקים סופגניות וסביבונים  לת
      סביבון | 28/12/2008 18:38

      • - לא מדבר אליכם המכללות- בחינת פסיכומטרי
        מכללרע | 29/12/2008 09:59

        אתמול ניגשו אלה שמשקיעים בעצמם ולמדו לבחינה ושיש להם לפחות עתיד במקצוע הבחינה מתרחשת באוניברסיטאות לכן ביטלו לאוניברסיטאות ביטלו לימודים ונתנו חופש הבנתי שבר"ג נתנו חופש- ממה שהבנתי מספיק שם רק תעודת זהות כחולה בשביל להתקבל ובטח שלא פסיכומטרי יכול להיות להיות שהמרצים רצו קצת חופש מהסטודנטים

        • לפני שאתה משמיץ תסתכל מהיכן אתה מגיע.
          אורן המקורי | 29/12/2008 10:22

          הרי ציינת בריש גלי שאתה ממכללה. פתאום חשוב לו ללמוד בזמן החופש.

        • פסיכומטרי דוקא מדבר אלינו מאוד.
          שרגא | 29/12/2008 14:18

          לפני שאתה משמיץ אלפי סטודנטים ומציג אותנו כאילו אנחנו חבורה של אדיוטים שלא נגשו לפסיכומטרי שים לב לנתוני הקבלה במקצוע! אני ורבים כמוני מהמכללות דוקא עשינו פסיכומטרי רק שעם ממוצע 104 ופסיכומטרי 663 נדחתי! אז נכון זה לא ציון מדהים, התבאסתי ממנו מאוד. אבל הסכם שלי הספיק ל-כ-ל מקצוע בבר אילן מלבד משפטים! אז הלכתי ללמוד במכללה והיא מצוינת ואני לא צריך להתבייש בה. מסקנה פשוטה (שאגב מי שלמד לוגיקה בפסיכומטרי יכול להבין בקלות): מכך שמשהוא לא קבל 700 במבחן לא ניתן להסיק שהוא בכלל לא נגש ושיש לו ממוצע 40 בבגרות אולי הוא קבל 699. בתור עו"ד לעתיד שמאמין שלהבדיל מאיתנו יש לו עתיד במקצוע, אתה צריך ללמוד להמנע מהכללות חסרות הגיון. אז אולי קבלת 750 במבחן אבל בהכללה הזאת יצאת די טיפש. שנאה ומרמרור לא יובילו אותך רחוק בשוק הזה וגם לא בעולם הזה.

          • הוא סתם רוצה לעצבן אותכם- כולנו יודעים את הרמה של
            זיו | 29/12/2008 19:35

            המכללות ***צונזר ע"י המערכת*** כמובן שבכל מקום יש סטודנטים מצטיינים וטובים אבל עדיין סטודנט ממוצע מאוניברסיטה יותר טוב מסטודנט ממוצע ממכללה וזו עובדה אני לומד במכללה ואני יודע זאת. כמובן שאני באופן אישי הרבה יותר מהממוצע ולכן לא אכפת לי מה אומרים, אני עשיתי כבר את החשבון