כן חבל אבל שמצנזרים את השמות

  • צריך לעשות רשימה שוחרה של משרדים שמבטלים התמחות
    עושים סוף- שי | 23/12/2008 08:09

    אני נגעל מלשמוע על התופעה הזו ואני עוד יותר נגעל לשמוע שהמשרדים האלה ממשיכים לראיין סטודנטים להתמחויות למועדים מאוחרים יותר מה שאומר שהם ימשכו לבטל וסתם "מקבלים" הרבה בשביל שיהיה להם ממה לבחור חודש לפני מועד ההתמחות אני נגעל מהתופעה הזו ואני מציע לעשות רשימה שחורה ***צונזר ע"י המערכת***

    • כן חבל אבל שמצנזרים את השמות
      ל. | 23/12/2008 22:52

      צריך באמת לעשות רשימה ולהפיץ באגודות הסטודנטים

      • אתם חיים בסרט הבא>> תקשיב לי טוב
        בדיקהחדשה | 24/12/2008 11:37

        א. למה שמשרדים מובילים שהם מאד מאד מבוקשים לא יבררו לעצמם את המתמחים הטובים ביותר שהם יכולים למצוא ? ב. האם אתה מציע שתהיה גם רשימה שחורה של תמתמחים שמבטלים ברגע האחרון, כי הם בסופו של דבר קיבלו תשובה חיובית ממקום אחר שעדיף להם מנימוקים שלהם ? ג. נראה לך באמת שמשרדים גדולים טובים ומבוקשים כמו אלה שציינת שהם משאת נפשם של ציבור גדול מאד של מתמחים, יפגעו במשהו מקיומה של רשימה שחורה שינהלו אי אלו מתמחים, שמן הסתם לא התקבלו או שבסופו של דבר ההתמחות שלהם באותו משרד בוטלה ? ד. נראה לך באמת שמתמחה שמתקבל לכזה משרד יחרים אותו רק בגלל שהם עשו ברז למתמחה אחר ? באיזה סרט אתה חיי ? תגיד לי כדי שאוכל גם אני להשאיל אותו או לרכוש אותו, אולי גם אני אצליח לחיות בסרט הזה

        • אני חושב שאין בעיה לבטל כל עוד זה פרק זמן סביר
          חוק נגד ביטולים | 24/12/2008 11:46

          מה שהמגיב מעלי לא קולט שיש משרדים שמבטלים חודש לפני תחילת ההתמחות!!! ואז המתמחה לעתיד מפספס את המועד- ואני מצדיק את ל. שאומר שזה חוצפה ולא אתי