למיטב ידיעתי..

  • מכללת הכרמל
    חגי בן צבי | 19/12/2008 23:30

    שלום רציתי לדעת עם כדי ללמוד משפטים במכללת הכרמל בחיפה, עם תואר במכללה פרטית שווה משהוא. והאם מישהוא מכיר את מכללת הכרמל? בתודה חגי

    • למיטב ידיעתי..
      ד | 21/12/2008 15:39

      זוהי מכללה חדשה מאוד בכרמל. עדיין לא קיבלו אישור רשמי של המועצה להשכלה גבוהה לתואר. נראה לי שיהיה קשה לתת חו"ד בעניין כיוון שהמכללה רק נפתחה ואף אחד עוד לא סיים שם שנה א' אפילו.. אני אישית לא הייתי הולכת למקום שעוד לא קיבל הכרה, ולא משנה מה.. בהצלחה בכל מקרה!

      • עוד מכללה - מה אין כבר מספיק - חחח
        עוד מכללה והלך עלינו | 23/12/2008 22:54

        מעניין מה תנאי הקבלה שם בטח הם רוצים תעודת זהות או דרכון בתוקף וגם בטח למי שאין הם ימצאו סידור אחר חחח איזה ביזיון