אני חושב שכיום אין מקום שיקבל אותך ללא בגרות

  • היכן הכי כדאי ללמוד?
    שולי | 19/12/2008 17:15

    ברצוני לברר היכן אתם ממליצים מנסיון כדאי ללמוד משפטים? האם במכללת רמת גן שהיא שלוחה של האונ' הפתוחה התואר מוכר? היכן לומדים ללא מכינה כי הבגרות שלי חסרת מתמטיקה אודה לכם על התייחסות שולי

    • אני חושב שכיום אין מקום שיקבל אותך ללא בגרות
      רמת גני | 20/12/2008 01:00

      מלאה מכינה את בטוח תצטרכי לעשות לגבי ר"ג- זה לא המכללה בר"ג אלא המרכז האקדמאי למשפט ועסקים שזה בכלל דבר אחר שגם נמצא פיזית בר"ג (לפני כשנתיים גם מכללת ר"ג וגם המכללה למשפטים ישבו באותו קומפלקס ולכן אנשים מבלבלים) המכללה אגב היא שלוחה של האוניברסיטה בירושלים

      • מכללת ר"ג היא לא שלוחה של האונ' העברית בי-ם
        ב | 20/12/2008 18:23

        אם אתה לא באמת יודע או בטוח אז אל תתטעה את הציבור. שנית, נראה לי שקצת הגזמת, את רוצה ללמוד לתואר ראשון במשפטים אבל אין לך זכאות לתעודת בגרות. מוגזם לא?

        • נראה לי שהתבלבלת
          שימי לב לדקויות | 20/12/2008 19:12

          מכללת רמת גן היא אכן שלוחה של האוניברסיטה הפתוחה. למעשה היא חלק בלתי נפרד מהאוניברסיטה הפתוחה עם שכר אוניברסיטאי אבל שימי לב שהיא לא מלמדת משפטים! המכללה שאת כנראה מתכוונת אליה נקראת המכללה האקדמית רמת גן שלאחרונה אף שינתה את שמה למרכז האקדמי למשפט ועסקים. איו כל קשר בינה לבין מכללת ר"ג. התואר מוכר ע"י המל"ג אבל נראה שבשל ההצפה בשוק ותנאי הקבלה הנמוכים מאוד של המכללה התואר של המכללה לא נחשב יוקרתי. אף במידה ואינך מאמינה ביכולתך להתקבל לאוניברסיטה אני ממליצה לך לשפר בגרויות ולהשתדל להתקבל לפחות למכללה למנהל או למרכז הבינתחומי בהרצליה. אגב איני מאמינה שיקבלו אותך גם למרכז האקדמי בר"ג ללא בגרות מלאה.

          • במרכז האקדמי למשפטים אכן דרוש תעודת בגרות
            פמי | 19/01/2009 02:02

            חברה, אני לא כל כך מבינה, למה אתם אומרים דברים שאינם יודעם אותם. דרוש כמובן תעודת בגרות עם ממוצע 87 ואגב גם דרישה של פסיכומטרי תהיה בקרוב:)