כמה אופציות

  • היכן אתם ממליצים לחפש עבודה
    AAM | 05/12/2008 10:08

    האם ישנם לוחות דרושים מסויימים? נרשמתי בינתיים לקודקס, אבל הייתי רוצה לנסות בכמה חזיתות נוספות. למישהו יש רעיונות / טיפים?

    • כמה אופציות
      אורן המקורי | 05/12/2008 10:40

      כאן באתר יש לוח דרושים. כמו-כן, באתר הלשכה יש מדור של הצעות עבודה.

      • יש כאלה שעושים יום סיבובי משרד והולכים
        מאיה | 05/12/2008 15:17

        ומכניסים את קו"ח שלהם בכל תיבת דואר של משרד עו"ד יש אזורים ספציפצים כמו אזור הבורסה בר"ג, אזור הרצליה פיתוח מגדל דיזינגוף בת"א וכו'

      • לי אישית לא יצא כלום מקודקס!
        ס | 07/12/2008 11:34

        ושמעתי שהם מעלים משרות פקטיביות שכבר אויישו (ואני יודעת את זה מאנשים שעובדים במשרד הספציפי שפורסם ואמרו לי שהמשרה כבר אויישה לפני שבועיים!!!). תנסה פה. אחלה לוח דרושים. יש גם אתרים של אוניברסיטאות/מכללות שחלק מלוחות הדרושים שלהם פתוחים לכולם, ללא צורך בסיסמא (אונ' חיפה לדוגמא).

        • גם לי אמרו במשרד עו"ד שקודקס פירסמה מודעת דרושים  לת
          למרות שלא צריכים | 10/12/2008 12:16

    • המלצה
      ד | 07/12/2008 11:32

      יש פה אחלה לוח דרושים. יש את אתר הלשכה (לא משהו, אבל שווה לנסות). אני שלחתי למלא משרדים שרציתי קו"ח גם אם לא פרסמו מודעה. חלק זימנו אותי.. שווה לנסות!