נראה לי שאין מצב

  • למנוסים בראיונות- רציתי לדעת האם ניתן להגיע בכל זא
    ליאור | 04/12/2008 08:18

    זאת לבוש בג'ינס אלגנטי כהה לראיונות זומנתי לראיון להתמחות ובאמת אין לי מכנס אלגנט, בחיים לא לבשתי ואני לא מתכוון עכשיו ללכת לקנות זאת בשביל ראיונות (אני רק בשנה ב') האם באמת יכול להיות שמראיין יפסול מרואיין מכיוון שלא לבש מכנס אלגנט והגיע עם ג'ינס??? האם לא קו"ח וניסיון החיים הם המכריעים את הכף? אני לא מבין את הקטע הזה, חולצה מכופתרת יש לי אבל מכנס- מי בגילנו (צעירים עד 25) הולך עם מכנס אלגנט מה רע בג'ינס כהה

    • נראה לי שאין מצב
      דנה | 04/12/2008 10:24

      הבנתי שחייבים מכנס אלגנט. ברור לי שלא אמור להיות לך אבל אין ברירה אלא ללכת לקנות. לאן זומנת כ"כ מוקדם אם אפשר לשאול. הבנתי שרק עוד כמה שבועות מזמנים.

    • בטח שאפשר!!! ראיונות להתמחות
      אקרמן לילך, עו"ד | 04/12/2008 10:28

      אז קודם כל בוודאי שאפשר, אם אנחנו מדברים על ג'ינס בצבע כהה ואלגנטי שלא נראה כג'ינס יומיומי אז אפשר ואין כל מניעה לכך. באופן כללי לא מצפים ממך להגיע כמו חתן אלא באופן מכובד, ג'ינס יפה ולא קרוע בצבע כהה בשילוב חולצה מכופתרת/ חולצה יפה אחרת בהחלט שמתקבלים. חשוב מאוד בראיון מעבר ללהראות טוב גם להרגיש נוח ולהיות שלם עם איך שאתה נראה ואם אתה לא הטיפוס של מכנס מחוייט חשוב שידעו זאת, ואם אתה לא טיפוס של בגדים מחוייטים וזהו קוד הלבוש של המקום- אז לדעתי לא תוכל להסתדר שם במשך שנה.

      • אני רוצה להאמין שלבוש הוא לא אחד הפרמטרים לקבלה
        בן | 04/12/2008 17:59

        לראיון אני מסכים שצריכים להיראות יצוגי אך לא צריך להגזים תגיע מגולח מסודר לבוש יפה ואני מבטיח לך שאם לא תתקבל או תתקבל הלבוש זו לא הסיבה

    • עצה
      ד | 07/12/2008 11:37

      תרכוש מכנס אלגנטי (לא של חתונה!!!) בקסטרו/רנואר וכדו' - הם גם אופנתיים וגם לא יותר מידיי אלגנטים. לא כזה סיפור... זה לא שאתה קונה מכנס שלא תלך איתו בחיים. לא ממליצה להגיע לראיון עם ג'ינס. אצלי במשרד היו בטוח יורדות לך נקודות על זה. בהצלחה