מכרז למגזר הציבורי

  • התמחות
    דפנה | 01/12/2008 01:13

    רציתי בבקשה לדעת, אני סטודנטית שנה ב' במככלה למנהל, עם ממוצא שנה א' 91. .אני רוצה להגיש בקשה להתמחות בפרקליטות בת"א..האם ציון כזה נחשב טוב, מתי בדיוק עליי להגיש בקשה ואיך???

    • מכרז למגזר הציבורי
      אורן המקורי | 01/12/2008 07:38

      למשרות במגזר הציבורי יש מכרז המפורסם על מועד פתיחתו וסגירתו בעיתון. הוא נסגר שנתיים קודם בערך. למשל, למועד 9/2010 המכרז נסגר בפברואר האחרון. בניגוד למגזר הפרטי יש יחס שוויוני לבוגרי מכללות מול אוניברסיטאות. ציונים גבוהים הם חלק ממכלול השיקולים. התנדבות מאוד תורמת. כנ"ל תואר אקדמי נוסף וניסיון תעסוקתי.

      • אני חושב בפמת"א לא מקבלים מי שכותב ממוצע עם א'...  לת
        מקור 1 | 01/12/2008 08:01

        • חחח, מה קרה מתבלבלים, סה"כ ממוצע' 91 הוא יפה

          מאוד ואולי תנסי גם להתקבל במקביל למשרדים פרטים טובים ניתן להגיע מהמכללה למנהל למשרדים לא רעים בכלל עם ממוצע כזה

          • ציון בסדר. להגיש בטוח תוכלי
            בעלת אותו ציון | 01/12/2008 14:24

            יש לי את אותו ציון בערך מאותה מכללה. לפי הברורים שערכתי (וערכתי המון) זה בסדר ברמת העקרון, אבל לצערי הרב עושה רושם שדרכנו בכלל אינה סלולה שכן יש בעלי ציונים זהים וגם גבוהים יותר אף מהאוניברסיטאות ואף בין תלמידי המסלול המשולב. להגיש מועמדות תוכלי בטוח וממוצע כזה במכללה למנהל בטוח לא יכשיל אותך, כנראה שלראיונות רבים עצמם יזמנו אותך. הבעיה היא להתקבל, התחרות בשוק מאוד קשה. אם את בקליניקה/ עושה טרום סטאג'/ כתב עת/ מסלול משולב סיכוייך במעט טובים יותר. רבים אומרים שבסופו של דבר בראיון מתרשמים ממך ומאיך שאת מציגה את עצמך אבל לדעתי לפחות זאת האמירה הכי מלחיצה בעולם. בקשה תוכלי להגיש שיתפרסם המכרז ותקבלי על זה כבר הודעה יש עוד קצת זמן לזה עכשיו מתחילים רק את הגיוסים למשרדים.