אני ממליץ על תקדין- חפשי שם את פסק הדין

  • עזרה דחופה
    סוזי | 08/11/2008 18:26

    קיבלנו עבודה על לגיטימציה תרבותית בפס''ד גנור מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איפה יש חומר על הנושא. אשמח לעזרה , תודה רבה

    • אני ממליץ על תקדין- חפשי שם את פסק הדין
      שמעון | 08/11/2008 20:15

      יש שם תקצירים מעולים לכל פס"ד שהוא מוכר

      • תשובה
        סוזי | 08/11/2008 20:29

        תודה אני אנסה...אני מהבוקר מנסה למצוא חומר על ההיסטוריה של השופטים ועל התקופה שהייתה שהשפיעה על הפסיקה שלהם ולא מוצאת כלוםםםם זה די מלחיץ

        • יסודות המקצוע המשפטי, שנה א, המכללה למנהל אה?
          אמיר | 08/11/2008 20:59

          אני שנה ב במשפטים וכלכלה יש לי כלים שיכולים לעזור לך, צרי קשר באימייל. amirkadisa@walla.co.il

          • הצילו
            שני | 09/11/2008 21:23

            היי אמיר, גם אני נתקלתי באותה בעיה הייתי שמחה אם תוכל להפנות אותי למקורות כלשהם..אני לא בדיוק מבינה מה רוצים ממני בעבודה הזאת:(

            • שני, צרי איתי קשר במייל. ציינתי אותו בהודעה הקודמת  לת
              אמיר | 09/11/2008 21:59

              • אמיר רשמתי לך מייל
                naamaher | 10/11/2008 21:29

                עוד פליטת מכללה למנהל שנה א'... אשמח אם תחזור אליי

                • מצטרפת לעזרה הסוציאלית...
                  נ | 10/11/2008 22:46

                  עוד אחת שזקוקה לעזרה שלחה לך מייל

                • גם אני במכללה למנהל
                  ortal | 16/11/2008 21:04

                  היי אמיר גם אני שלחתי לך מייל אשמח אם תוכל לחזור אלי .. תודה:)

    • לגיטימציה תרבותית- עבודה משנה קודמת  לת
      סיון | 17/11/2008 00:04

    • תגגלו על מה קרה באותה התקופה שבה נכתב פס"ד
      סיון | 17/11/2008 00:06

      רצוי עם כמה שיותר מילים בלועזית , ושהניסוח יהייה כמה שיותר פלצני עם הרבה הערות שוליים. בספריה המרכזית בבניין של מנהל עסקים בחדר צילום יש גם ארכיון של "הארץ".