מבחן בקנין

  • בחינת אמצע - קניין - עצות
    אורן המקורי | 07/11/2008 18:59

    יש לי בחינת אמצע בקורס דיני קניין (מבנה אמריקאי). אני קורא את החוקים ומשום מה נראה לי שכלום לא נכנס לראש. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה לפתור שאלות מספרי הבחינות של מחשבות למול החוק) - אולי זה יעזור לזכור יותר. כשניסתי ללא החוק זה לא היה משהו. אשמח לכל עצה.

    • מבחן בקנין
      בתאל | 08/11/2008 18:20

      הרבה הרבה מבחנים ופתרונות לפני המבחן ומחברת תירגול טובה.

    • גם לי יש מבחן אמצע,במקרה לומד בקריה האקדמית?
      יעלי | 08/11/2008 23:28

      אם אתה מוצא מבחנים אשמח אם תעלה לינק או תאמר לי מאיפה... תודה, שבוע טוב!

      • ככה
        אורן המקורי | 09/11/2008 06:12

        בספרייה את יכולה לקחת את ספר הבחינות לקראת הבחינות של לשכת עורכי הדין (הכחול) ויש את ספר הלימוד שלהם (הלבן). זה נמצא בדלפק אצל הספרנים.

        • פשוט מתרגלים הרבה, אגב מבחן- כבר עכשיו
          צח | 09/11/2008 09:33

          יש לפחות עוד חודשיים עד לתקופת בחינות יש עוד זמן עד שצריך להתכונן, כמה כבר שיעורים עשיתם שאתם מתקשים לזכור את החוקים 2-3 שיעורים חכו ל 8-10 אז תהא לכם אינדקציה טובה

          • נמסרה מראש רשימת החוקים
            אורן המקורי | 09/11/2008 13:42

            והמבחן כבר ב 28/11 חוק המקרקעין, הגנת הדייר, המתנה, מכירת דירות ועוד. לא מספיק? ממילא לא ילמדו הכל עד המבחן.