השאלה לדעתי היא ב$$$- מה ההפרש האם זה עשרות

  • שאלה דחופה! בנוגע לבין תחומי מול שערי משפט
    טולי | 04/11/2008 16:33

    שלום לכולם! יש לי שאלה די דחופה למדתי שנה בשערי משפט (במסלול לאקדמאיים- כי סיימתי תורק ראשון). ועברתי השנה לבין תחומי (גם למסלול לאקדמאיים) בגלל "הרמה" והשם של המכללה הבעיה היא שלא אמרו לי בזמן הרישום שעבור הפטורים שעשיתי שנה שעברה אני עדיין נאלצת לשלם!! זאת אומרת תשלום עבור שנת לימודים נוספת גם אם יש לי פטור מ (לפחות חלק) מהקורסים!! אין לי ממש את הכסף הזה בכלל ואני לא יודעת מה לעשות... אני שוקלת לחזור לשערי משפט מה דעתכם?? אני חייבת להחליט במיידי משום שזה עדיין תקופת שינויים לא צפיתי את כל הבעיות האלו לצערי. בנוסף אחד השיקולים החשובים שלי הם שאני מעוניינת בתואר שני בארה"ב או עבודה בארה"ב התור עורכת דין - האם זה משנה היכן אני עושה את התואר הראשון?? אני אודה לכם על על עצה אני במצב נואש כרגע... תודה מראש!! טולי

    • השאלה לדעתי היא ב$$$- מה ההפרש האם זה עשרות
      מאיר | 04/11/2008 17:14

      אלפים וכו' או כמה אלפי שקלים שלא כלכך נורא כיום אפשר לקחת הרבה הלוואות כמעט ללא ריבית עבור סטודנטים אין ספק שרמת הבינתחומי פי כמה וכמה משערי משפט ושווה אם ניתן לעבור לשם ללא צורך לעשות את שנה א' שוב אם ההפרש הוא רציני ביותר אז אני אישית הייתי מוותר- בסופו של דבר הכל תלוי ביכולת שלך- שאלת מקום הלימודים היא חשובה אך לא מכרעת

      • איזה חוצפה! אבל תשארי
        פלונית | 05/11/2008 10:47

        קודם כל זה באמת חוצפה כי במכללות פרטיות נהוג לשלם פייר קורס ולא פייר שנה! תבררי אאם את יכולה בזמן שיש לך "חורים" במערכת בשל פטורים לקחת קורסים אחרים שלא עשית. בכל מקרה בין אם תוכלי ובין אם לא תעשי מאמץ להשאר. אני לא יודעת מה רמת הלימודים בשערי משפט כי מעולם לא למדתי שם אבל יצא שם רע מאוד למכללה הזאת ואני מניחה שאם חוששים מממנה בארץ אז מן הסתם זה ככה גם בחו"ל ולא נראה לי שכדאי לך ללכת אחורה במקום קדימה.

        • לא יודע- באמת שלא- אני בטח הייתי נשאר
          שמחוש | 07/11/2008 12:49

          נראה לי בזבוז כסף למרות שלבינתחומי יש שם הרבה יותר טוב מלשערי משפט