אל תתיחס לתוכן ההודעה - יש עוד כמה תשובות

  • "אין מקום" = לא מתאים?
    סטודנט שנה ב' | 29/10/2008 19:13

    רציתי לשמוע דעתכם - האם תשובה של משרד שאין מקום אומרת שאני לא מתאים בנתונים שהצגתי? או שבאמת ובתמים אין להם מקום? באמתחתי 2 תארים קודמים (חלקם אף תומאים לחלק מהתחומים), ממוצע שנה א' גבוה. פניתי כבר למספר משרדים להתמחות במועד 9/2010 וכבר אין מקום. מה אנשים מגישים בקשה להתמחות בתחילת שנה א'? זה ממש לא הגיוני. אשמח לכל הערה והארה.

    • אל תתיחס לתוכן ההודעה - יש עוד כמה תשובות
      וותק | 30/10/2008 01:06

      מקובלות כמו למשל התרשמנו רבות מכישוריך אך לצערנו אין לנו משרה פנויה התהלום את כישורך. אין לך מה להייתיחס , יכול להיות שבאמת אין מקום, אבל באמת מה זה משנה אם יש לך ציונים טובים וכבר כמה תארים אז בטוח תמצא נקודות חשובות למחשבה: קו"ח - איך הם כתובים -מה הצורה מכתב פנייה - איך ניסחת? וכו' בקיצור תמשיך לחפש ואל תחשוב על כל משרד שמשיב לך שלילי

      • תודה!  לת
        סטודנט שנה ב' | 30/10/2008 09:38

    • אף פעם אי אפשר לדעת מה קורה במחזור הספציפי שלך
      אקרמן לילך, עו"ד | 30/10/2008 09:50

      אז קודם כל אכן יש משרדים שסוגרים את ההתמחות כ"כ הרבה זמן מראש. יתרה מכך יכול להיות שמשרות ההתמחות דווקא במחזור שלך שמורות לבני משפחה/ חברים וכו' של מי מהמשרד . בכל מקרה, אל תתייאש ותמשיך לחפש תמצא בלי כל בעיה.