זה מאוד תלוי בכמה אתה מעונין להשקיע בלימודים

  • אוניברסיטה ומקום עבודה.
    שון | 15/10/2008 20:15

    רציתי לדעת, האם זה אפשרי להחזיק משרה מלאה וללמוד באוניברסיטה? חבר טוב שלי למד באונ' בר אילן ואמר לי שבשנה השלישית שלו , הוא פשוט לא הגיע אלה קיבל את החומר מחברים שהיו, קנה חומר והעדיף ללמוד בבית. נכון שהחיים לא קלים בשנה א' או ב' - וצריך להיות ולהשקיע. ואני בהחלט מוכן לעשות זאת , מכללות מובילות בדעת הקהל עולות הון.... השאלה היא האם אצטרך למצוא את עצמי במכללה של לימודי ערב. כשהרוב אומר שעדיף אונ' . מעדיף לבחור במקום שיציב לי בעתיד פחות קונפליקטים עם עצמי. איך כולם אומרים שהסטודנטים משלמים עבור הלימודים? ממלצרות? אין לי אפשרות כזו. יש לי משרה מסודרת. ואולי יוכלו להתגמש איתי למען הלימודים. האם לומדים כל יום באונ'? מצטער על השאלות שנשמעות מטופשות - לא יודע מאיפה להתחיל. למישהו יש ניסיון באונ' כאן?

    • זה מאוד תלוי בכמה אתה מעונין להשקיע בלימודים
      אקרמן לילך, עו"ד | 16/10/2008 13:53

      ועל כמה זמן אתה מוכן למרוח את התואר.. הרבה פעמים באוניברסיטה ישנם קורסים שאתה יכול למשוך לשנים הבאות.. בכל מקרה, העצה הכי טובה היא לגשת לאוניברסיטה ולראות מערכות של השנה ולהחליט...

      • המרכז האקדמי ר"ג
        סטודנטית שנה ב' | 17/10/2008 18:31

        נרשמתי בשנה שעברה למסלול יום כדי שאוכל גם לעבוד. בסמסטר ב' נוספו תרגולים בשעות הערב. השנה במסלולו "יום" אני לומדת שלוש פעמים בשבוע מהבוקר עד הערב, וחלק גדול מהסטודנטים אף נאלצו ללמוד יום נוסף בשבוע, הואיל ורוב קורסי הבחירה הם בשעות אחה"צ והערב. לסיכום, אני מציע לך לבדוק לא רק את המערכת של שנה א'.

        • תודה רבה. זה מאוד עוזר  לת
          שון | 19/10/2008 22:06