ק.אונו או שערי משפט

  • בבקשה זה די דחוף!
    חדש | 15/10/2008 16:15

    אבקש תגובה ותשובת חברי הפורום היקרים... התקבלתי לקריית אונו ולשערי משפט היכן מומלץ יותר ללמוד? מצפה לתשובותיכם...אני חייב להכריע ולשלם את שכר הלימוד... תודה!!!

    • ק.אונו או שערי משפט
      עו"ד ותיק | 15/10/2008 16:29

      שלא תעז להגיע לקרית אונו, על הפנים בתור עו"ד עבדתי במחשבות חב' שמעבירה קורסים לפני בחינות הלשכה ובמקום האחרון היו תלמידי קרית אונו. חבל על הכסף יהיה לך קשה להתקבל להתמחות במשרדים טובים וגם פחות טובים. הרושם של ק.אונו בשוק ממש לא טוב. שיהיה בהצלחה , ד"א שערי משפט הרבה יותר טובים באים לקראת התלמידים וגם משרדים אוהבים לקחת מתמחים משם

      • תודה...אשמח לעוד תשובות
        חדש | 15/10/2008 17:02

        עו"ד ותיק תודה רבה על התשובה... אשמח לעוד דעות ופירוטים....

        • אני לא חושב שיש הבדל בין המכללות האלה מבחינת תפיסת
          s | 15/10/2008 19:52

          השוק שניהם אותו רמה העדיפות מבחינתך צריכה להיות רק קירבה לבית (נגישות), חברים שנרשמים אולי איתך (תמיד יותר קל להתחיל שיש איתך חברים), שכ"ל (תבדוק מילגות וכו')

          • אין לי אלא להצטרף לדעתו של S  לת
            אורן | 16/10/2008 12:32

      • מה שהכי קרוב אליך ונגיש
        גל | 16/10/2008 11:20

        אם תהיה טוב זו לא תהיה בעיה. אותי לא מעניין דירוג בבחינות לשכה. זו למידה עצמאית ואין לה שום קשר ללימודים עצמם (מה גם שהיא רק אחרי ההתמחות).

      • קריית אונו מצויינת
        mural | 31/10/2008 21:50

        לפי מה ששמעתי ישנם הרבה מאוד עוקכי דין כרישים שיצאו מאונו לטעמי לעו"ד הוותיק כביכול אין מושג ירוק על מה הוא מדבר

    • בניגוד למגיב עו"ד ותיק
      אליבבא | 16/10/2008 11:23

      אני לומד בק. אונו התקבלתי להתמחות באחד המשרדים הגדולים ביותר. אני מאוד מרוצה מהמכללה. באים לקראת הסטודנטים מאוד - אני לא יודע מאיפה לוקח עו"ד ותיק את הדבר שלא באים לקראת הסטודנטים.

      • הם באים יותר מידי לקראת הסטודנטים- למעשה הם נותנים
        zzz | 16/10/2008 12:56

        תנאים שכל אדם באשר הוא יצליח שם בלי קשר לכישורים שלו אם אינך מבין זאת אחת הבעיות במכללה הזו

        • זה לא קשור למכללה כזו או אחרת. בהשוואה לתואר בתחום
          אורן | 16/10/2008 16:26

          אחר שעשיתי התואר במשפטים הוא קשקוש. לא צריך שום כישורים בשביל ללמוד את המקצוע. צריך כישורים בשביל להיות עו"ד אח"כ וזה דברים שלא תקבל באוניברסיטה או מכללה.

    • את קריית אונו אני לא מכירה באופן אישי
      אקרמן לילך, עו"ד | 16/10/2008 13:54

      והאמת שגם לא מכירה בוגרים רבים שלה.. כבוגרת שערי משפט אני יכולה רק להמליץ בחום- אני מאוד נהניתי בתואר והיחס מצויין ובאמת יחס אישי וחם..

      • מישהו מוכן להסביר לי מה זה בדיוק יחס חם?
        דרדס משפט | 16/10/2008 16:05

        האם יש מוסדות בהם היחס הוא קר ומתנשא ולא אוהד? במה בא לידי ביטוי היחס החם? אני רוצה דוגמאות

        • לך לבר אילן ותראה מה זה  לת
          לא סופרים אותך | 16/10/2008 16:25

          • שניהם בערך אותה רמה,
            אמיר | 16/10/2008 18:13

            תן עדיפות למקום שקרוב יותר לביתך, כעיקרון שערי משפט ממוקמת גבוה יותר בדירוג מאשר קרית אונו. תצטרך לעבוד קשה כדי למצוא לך מקום התמחות טוב, בשניהם.

    • ע"ז נאמר
      איציק | 19/10/2008 18:20

      ***צונזר ע"י המערכת, **לדעתי, מלבד הבינתחומי שהוא ברמה גבוהה ומשתווה לאוניברסיטה כל השאר אותו דברואני אומר את זה בתור אחד שלומד במכללה. אני אכן מסכים שלא כל מי שלומד באוניברסיטה ואפילו לא בעברית יש לו ת.ביטוח להצליח בפרקטיקה, בדיוק כמו שאין קשר בין רמת הציונים לבין הפרקטיקה. בתור אחד שמכיר את הפרקטיקה מקרוב מאוד אוכל לומר לכם שישנם עו"ד מקריית אונו,משערי משפט וכן ממכלות אחרות שמופיעים יום יום בביהמ"ש ומתמחים אצל עו"ד מהשורה הראשונה.הרי אף אחד פה לא מתאר לעצמו שסטודנט שלומד נניח בעברית והוא עצלן או לחילופין הוא עם פחד להופיע בביהמ"ש ומנגד ישנו סטודנט שאמנם לא קיבל בפסיכומטרי 650 אבל יש לו יכולת ניסוח ברמה גבוהה אין ספק שיהיה לו יותר קל להיכנס לעניינים. אז לסיכום-אין ספק שכדאי ללמוד במקומות אם השמות הטובים והמובילים אבל שאף אחד פה לא ירגיש ויחשוב שאם הוא למד במוסד זה או אחר הוא הולך להיות מסודר כי החיים של מקצוע עריכת הדין מתחילים אחרי שסימתה את ההתמחות ובמיוחד לאחר שתתחיל לעבוד כעצמאי.בהצלחה לכולם.

      • צודק  לת
        בובליל | 19/10/2008 21:05