את מאוניברסיטה אז אין לך ממה לדאוג את כבר בעדיפות

  • שנה טובה ומבורכת:)
    תודה חברה' | 12/10/2008 22:28

    בימים אלה,אני מחפשת משרדים להתמחות לשנת מרץ 2010 אני מעונינת לעסוק בתחום המסחרי.. נראה כי, קורות החיים שלי לא עשירים כלל בכל הנוגע לתחום זה אני בת 22.5 שנה ג' ולומדת באוניברסיטה.. שאלתי היא כזו, עד כמה המשרדים מתייחסים לנסיון שיש לך בתחום בו עוסק משרדם?

    • את מאוניברסיטה אז אין לך ממה לדאוג את כבר בעדיפות
      מתוסכלי | 13/10/2008 01:39

      על 2000 סטודנטים אחרים את יכולה להיות רגועה

      • מה זה השטויות האלו? מאיפה שאבת את הנתונים
        יודעת דבר | 13/10/2008 08:33

        ההזויים האלו? קורות חיים עם נסיון תעסוקתי במיוחד במקצוע משפיעים משמעותית על בחירת המתמחה ולא רק מקום לימודיו. אתה טועה ומטעה אחרים.

        • איזה ניסיון תעסוקתי יש לסטודנט מסיים שנה ב' מאוניב
          דני | 13/10/2008 10:56

          מאוניברסיטה, אצלנו אף אחד לא עושה טרום וכולם מתקבלים למשרדים הטובים מדורגים ב50 הגדולים ולאף אחד אין ניסיון אז איך את/ה מסביר זאת??? ברור שניסיון תעסוקתי יעזור אבל למה שמישהו יעבוד עבור שכר מינימום כשהוא לומד וצריך להחזיק דירה ורכב???

          • תהיי רגועה
            דנה | 13/10/2008 12:22

            שמעתי מחברה שלי שהיא פקידה במשרד עו"ד גדול ובין תפקידיה היא גם ממיינת קו"ח שטרום סטאג' הוא יתרון אבל ממש לא יתרון הסטרי. ציונים ומוסד לימודים הם הרבה יותר חשובים. כמו כן אצלהם במשרד יש חשיבות לשירות הצבאי של המועמד ויש עדיפות לאנשים שעבדו במהלך הלימודים (מבחינתם זה מעיד על רצינות) בנוסף מי שעבד במשרה טובה במהלך הלימודים (בנק, סלקום וכו') נמצא ביתרון יחסי קל על מי שמילצר. אבל שוב הכי הכי חשוב זה ציונים ומוסד לימודים.