אין בכלל מה להשוות בין תואר משולב לרגיל

  • משפטים וכלכלה
    מיכל | 11/10/2008 23:19

    שלום לכולם. אודה לכם אם תעזרו לי.. רציתי ללמוד משפטים אך כל מי ששאלתי אותו לגבי המקצוע- אמר לי שכדאי לי לוותר.. (היצע מול ביקוש כו'), כמו כן רפרוף בפורומים באתר הותיר בי את אותו רושם :-( מכיוון שאני נמשכת לתחום אך גם רוצה להתפרנס בכבוד ולזכות ליחס הגון בשוק העבודה, חשבתי ללמוד משפטים וכלכלה. הבעיה היא שאני לא ממש יודעת מה זה אומר בת'כלס, וכאן אתם נכנסים לתמונה.. אז ככה מבחינת שעות לימוד- אפשר לעבוד תוך כדי? האם זה באמת נותן לי יתרון אח"כ? יש מסלול לתואר מורחב ושני תארים במקביל- ההבדלים, היתרונות והחסרונות? איפה ניתן ללמוד את זה? אשמח לשמוע גם חוו"ד ממי שלומד במסלול.. קיצר כל מה שתוכלו לספר לי יעזור.. תודה רבה מראש והמון הצלחה במציאת עבודה/התמחות :-) מיכל

    • אין בכלל מה להשוות בין תואר משולב לרגיל
      שרון | 12/10/2008 18:43

      אם תבחרי ותסיימי תואר משפטים+ כלכלה (מנהל עסקים) את בכלל לא באותה סקלה של בוגרי המשפטים את 3 רמות מעל כך גם בשכר וברור שבמציאת התמחות

      • תודה רבה, אודה לעוד תשובות..זה ממש חשוב  לת
        מיכל | 15/10/2008 18:15

        • מסכים עם שרון- אין ספק שתואר בתחום הכלכלה מאוד
          zivplm | 17/10/2008 00:47

          מוסיף יש תחום המיסים שחופף בין הכלכלה והמשפטים ותחומים נוספים עקיפים כמו תאגידים ושאר התחום המסחרי בהחלט מעסיקים יעדפו לקבל אותך אם יש לך את היכולת לכי על זה