אני מתחיל ד' - צריכה עזרה???

  • למתחילי שנה ראשונה במרכז האקדמי
    יי | 08/10/2008 17:42

    אני מתחילה ללמוד ב26 באוקטובר משפטים במרכז האקדמאי . האם ישנם אנשים שגם מתחילים שנה ראשונה במרכז האקדמאי?

    • אני מתחיל ד' - צריכה עזרה???  לת
      יוסי | 10/10/2008 14:51

      • עוד לא התחלת ללמוד- אולי תחשבי פעמיים
        רוני דיכאוני | 10/10/2008 17:53

        המקצוע הזה כלכך מפוצץ אנשים רק תקראי כאן בפורומים (כולל פורום מתמחים ועו"ד) ותראי לאן מיועד המקצוע את מתחילה שנה א', עד שתסיימי יהיו עוד 10,000 עו"ד נוספים ל50,000 שכבר קיימים ומקומות עבודה חדשים לא יצוצו מהשמיים את לומדת מקצוע שלצערי אין בו עתיד

        • אני מת על אנשים שרואים בכל סטודנט מתחרה פוטנציאלי
          שלהם | 11/10/2008 10:00

          תפסיקו עם הצביעות וההתחסדות. מי שרוצה שילך וילמד. מדינה חופשית. לא טוב לכם על תעסקו במקצוע.

    • גם אני מתחילה שנה ראשונה במרכז האקדמי למשפטים
      "" | 11/10/2008 12:12

      שיהיה בהצלחה לשתינו אני ממש בלחץ לגביי המרכז אבל לפי מה שקראתי יש רק דברים טובים עליה אני מקווה שיהיה בסדררר

      • אל תפחדו הלימודים לא קשים ואם משקיעים נכון
        zivplm | 11/10/2008 20:14

        ומבינים את מצב השוק יהיה בסדר חייבים לקבל המלצות ממרצים- כלומר בקורסים שכן נוכחים בהם חייבים להשתתף וליזום ואז לפנות למרצה לקבל המלצv חייבים לעשות טרום התמחות החל משנה ב'- בשביל לצבור ניסיון בעבודה משפטית מהותית ולשמור על ממוצע סביר- מעל 85- זה באמת לא קשה יש קורסים בודדים שהם קשים שיהיה בהצלחה

        • מי שטוב יצליח צריך להשקיע אין מה לעשות  לת

      • בהצלחה! אני מאוד מרוצה מהלימודים במכללה.
        סטודנט שנה ב' | 17/10/2008 18:44

        יש לי תואר ראשון מהאוניברסיטה, כך שאפשר להשוות. טיפ: לקרוא פסקי דין משיעור לשיעור. אישית במחצית א' לא עשיתי זאת בגלל חוסר זמן (אני עובד ויש לא מעט עבודות להגשה), אך זה חוסך זמן יקר כשניגשים למבחנים. בנוסף, יש מרצים שנותנים ציון מיטיב עד 5-7 נק' על השתתפות. אל תזלזלו בזה.