חד משמעית - אוניברסיטה!!

  • חיפה או הבינתחומי למי היתרון?
    נ | 17/09/2008 15:02

    הכיוון שלי הוא ללמוד משפטים וממשל בבינתחומי או משפטים ומדעי המדינה באוניברסיטת חיפה. מה כדאי יותר מבחינת יתרון תעסוקתי בתחום זה לאחר הלימודים? *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות לימודי משפטים

    • חד משמעית - אוניברסיטה!!  לת
      מתמחה!! | 17/09/2008 22:03

      • אפשר קצת לפרט?.....  לת
        נ | 18/09/2008 00:31

    • ולמיקום הגיאוגרפי אין משקל? ולכלכלי?
      עו"ד1 | 18/09/2008 11:44

      אלה מוסדות טובים, שניהם. בידוע שמכללה זו אינה נופלת מאוניברסיטה - די לראות מי בסגל כדי לדעת שכדאי ללמוד שם. אבל שיקול גיאוגרפי וכלכלי צריך, לעניות דעתי, להכריע. בהצלחה

      • למי היתרון?
        נ | 18/09/2008 12:10

        ההתלבטות שלי היא לגבי השיקול המקצועי אין ספק שהבינתחומי היא ברמה גבוה אך האם עדין יש יתרון לאוניברסיטאות בקבלה לעבודה? אם יהיה מונח לפני מקבלי ההחלטות שני טפסים אחד של מצטיין בבינתחומי והשני של מצטיין בחיפה או בעברית איזה טופס הוא ירים<.?

        • מבחינת השוק אין ספק שהבינתחומי נחשב כרגע
          lior | 18/09/2008 23:28

          כמעט ברמה של ת"א בר אילן וירושלים

          • חיפה - לא ידעתי בכלל שיש שם משפטים
            מני | 19/09/2008 10:32

            אני לא מכיר אדם אחד שלומד שם??? אני מתאר לעצמי שהמסקנה ברורה לא?!?

            • מני נו תהיה רציני, יש מאות סטודנטים למשפט בחיפה
              שיר | 19/09/2008 10:53

              מה איתך... אתה בטח גם לא יודע שיש אוניברסיטה בנגב ושיש שם יותר מתלמיד אחד... נכון? בקיצור: אל תקשקש סתם.

            • למני המכללן
              איתי | 20/09/2008 20:24

              אני מניח שאתה יכול רק לחלום ללמוד באחת מהאוניברסיטאות למשפטים בארץ- י-ם, בר-אילן, ת"א ו-חיפה. לא נורא, תוכל לנקות רצפות במשרד עו"ד. להיות בלי, להרגיש עם.

              • הבינתחומי נחשב למקום ברמה גבוהה מאוד
                קנאים | 21/09/2008 00:03

                וממנו מתקבלים למשרדים הטובים והגדולים ביותר ולכל האוניברסיטאות זו עובדה ולא סתם שורות אני סגרתי במשרד מאוד מכובד ב10 הראשונים לפי duns100